Sayfa 97/1006 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 769 - 776 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1. https://www.bloomberght.com/konuk/vi...u-kritik/63859
    bahsettiğim konu burada geçiyor 12.55 den itibaren izleyin

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    umarım öyledir yoksa işin cılkı çıkmış demektir daha aldığı evin borcu için tek kuruş ödemeden evi başkasına karla satmak tam cingöz recai işi
    Banka kredisi ile ev aldığınızda evin 2 sahibi oluyor. Banka ve siz. Evin üzerinde de ipotek oluyor.

Buna rağmen evi kredi borcuyla ipotekli olarak almak isteyen çıkar ve daha fazla para vermek isterse ona birşey diyemem :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    2019 ve 2020 de alanlar krediyle alan şimdi satış yapamıyor .

K2018 ve öncesi olması gerekiyor tapu işleminin

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bu konuda bizzat deneyiminiz var mı ? Bu hafta kardeşimin aldığı dairenin tapu kayıtlarına bakıldığında son 2 yılda 4 el değiştirdiği görülüyor. Yani kredili konut , krediyi kapatarak veya yeni alana devrederek satılabiliyor...

4. Kötü insanların mutlu olduğu ülke !!!...
    #○☆¤■¤•*#!!
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Kurallara uyan benim gibi enayilerin vergisi ile kurallaya uymayan uyaniklari kurtarirlar..

Bu topraklara adalet hic ugramamis..

Syg,
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Kredi kullanan birine evinizi satarken nasil satarsiniz?riski nedir?cunku satis sonrasi bankanin avukati size çek veriyor?peki satis bitti ve problem cikti banka odemeyi yapmadi .ne olur?sozlesme mi yapmali satistan once?

6. Hiç bir banka, çekini (bloke çeki) ödememezlik yapmaz. Bunu yapmak için aklını peynir ekmekle yemiş olması gerekir. Şaka yapıyorsunuz sanırım ?

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Kredi kullanan birine evinizi satarken nasil satarsiniz?riski nedir?cunku satis sonrasi bankanin avukati size çek veriyor?peki satis bitti ve problem cikti banka odemeyi yapmadi .ne olur?sozlesme mi yapmali satistan once?

Ben boyle satis yaptim.anlamadiniz.satis bittikten sonra odemeyi avukat elden imzanizi alarak yapiyor.peki yapmazsa?bir problem cikarsa ne olacak?kredide sorun var derlerse?
    Bence bankada sozlesme yapmali.isi sıkı tutmali.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Ben boyle satis yaptim.anlamadiniz.satis bittikten sonra odemeyi avukat elden imzanizi alarak yapiyor.peki yapmazsa?bir problem cikarsa ne olacak?kredide sorun var derlerse?
    Bence bankada sozlesme yapmali.isi sıkı tutmali.
    Kredi cikinca ve banka avukati da tapu dairesine gelince, satis islemi bitip, banka kendi ipotegini koyduktan sonra daha ne sorun cikacak??
    Tek hoslanmadigim nokta satis asamasinda, imza oncesinde tapu memuru parani aldin mi diye soruyor, almadan aldim demek zorunda kaliyor insan..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 97/1006 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •