Sayfa 779/1001 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,225 - 6,232 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    sen ne kadar seviyesiz birisisin..yaş sorma terbiyesizliğini yapıyorsun.. hala rezil olduğun yetmedi mi??

iphone kullanmasını iyi biliyor diye bir nesil diğerinden analitik olarka daha iyi olacak diye bir garanti yok.. özgürlük isteği daha yuksek olacakyır.. sosyal konularda bir değişim olur.. ama analitik konularda mucize olmaz.. eğitim oldukça kötü..
    Bende senin yaşadığın ülkeyi sadece kötülemene ayar oluyorum onu ne yapacağız?

Bir ara oyun oynamak zeka geriletiyordu, çocuklarınızı bilgisayardan uzak tutun deniyordu.
    Halbu ki, oyun oynayan bir çocuk bölüm geçerken, sorguluyor, düşünüyor, çabalıyor. Bu da kişisel gelişimi için faydadır.
    Olayı iphone a indirgeyen basitleştiren sensin.
    Analitik düşünemeyen sensin ki, anlatmak istediğimi iphone kullanmayı her bilen diye saçma sapan bir şey yazıyorsun..

Senin zararlı olarak gördüğün bütün şeyler, çocuk için faydalıdır. Ama bunu anlayacak kapasite lazım..

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Bende senin yaşadığın ülkeyi sadece kötülemene ayar oluyorum onu ne yapacağız?

Bir ara oyun oynamak zeka geriletiyordu, çocuklarınızı bilgisayardan uzak tutun deniyordu.
    Halbu ki, oyun oynayan bir çocuk bölüm geçerken, sorguluyor, düşünüyor, çabalıyor. Bu da kişisel gelişimi için faydadır.
    Olayı iphone a indirgeyen basitleştiren sensin.
    Analitik düşünemeyen sensin ki, anlatmak istediğimi iphone kullanmayı her bilen diye saçma sapan bir şey yazıyorsun..

Senin zararlı olarak gördüğün bütün şeyler, çocuk için faydalıdır. Ama bunu anlayacak kapasite lazım..
    bu yandaşın muhakeme seviyesini daha once yazmıştım:

güya Turkiye dunyada 7. altın rezervine sahipmiş bu nedenle en büyük 7. ekonomiymiş..

bu komediyi yazabilecek kadar gerçeklerden bihaber birisi.. analiz kasıp saldırıyor bir de.. seviye ve muhakeme sıfır..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3. Akıl ve zeka farklı şeyler bir onu öğrenin isterseniz .

Her Zeki akıllı

Her Akıllı Zeki değildir .

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Erkeğe yaşı,
    kadına maaşı
    sorulmaz derlerdi eskiden.

Şimdi işler denişti.
    kadına ve erkeğe kilosu sorulmaz.

Bişi sorcam,
    Temmuz vade olacak mı?
    Yoksa ağuztoz vade mi yakın vade olacak?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

bu yandaş hala ülkeyi kötülüyor diyor.. işte okuduğunu anlamamanın güzel bir örneği..tipik yandaş..

ben kötü uygulamaları eleştiriyorum.. daha iyisini istiyorum ülkemi senden 1000 kat daha çok seviyorum..

eğitim alanında akape ülkemizi küme düşürmüştür..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6. Beyler tartismayin icin rahatlayin

7.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Akıl ve zeka farklı şeyler bir onu öğrenin isterseniz .

Her Zeki akıllı

Her Akıllı Zeki değildir .

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sen de biraz çalış, Ters yazmışsın.
    Her zeki akıllı değildir.
    Her akıllı zekidir.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

yön bulmadan restoran seçimine kadar pek çok şeyi teknolojiye havale edersen bu seçimleri yapmanı sağlayan beyindeki analitik bölgelerin gelişimi farklı olacaktır.. her şeyi görsel algılarla, bilgisayarla koordine edersen hayal kurman yeni ve yaratıcı şeyler ortaya çıkarman zorlaşır.. her şey teknoloji değil.. klasik eğitimi bırakmak büyük hata olacaktır.. makul bir sentez olmalı..

Sayfa 779/1001 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •