Sayfa 968/1230 İlkİlk ... 46886891895896696796896997097810181068 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 7,737 - 7,744 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Sürdürülebilir işler yapmıyorlar.
    https://www.youtube.com/watch?v=v8g1CH4E3DA
    Opulecek kerizler bitince bu duzen de degisir...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2. Geçişi yapamadınız mı? Altın, borsa, borsa fonları, eurobond gibi pek çok alternatif vardı keşke değerlendirse idiniz...
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    maalesef o kerizlerden biri hala benim. cebinde parası olmayan adam benim 15 senede biriktirdiğim parayı bankadan bedavadan biraz pahalıya aldı ve benim nakit paramla 500k ya alacağım daireyi oda talip olarak 700k yaptı ve benim alım gücüm 200k eridi yok reel faizmiş yok temettüymüş hepsi hikaye asıl zenginlik arsa mülk bu ülkede

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Geçişi yapamadınız mı? Altın, borsa, borsa fonları, eurobond gibi pek çok alternatif vardı keşke değerlendirse idiniz...
    borsa bilmediğim bir kulvar eurobondu bankacım bile tam olarak bilmiyor biraz sigorta amaçlı dolar birikimim var oda 2 yıldır yerinde sayıyor birde valör ve vergi uygulamaları geldi bereket ki zamanında iyi yerden mülk almıştım o çok iyi prim yaptı bu süreçte 2 ay önce full betona geçmem lazımmış onu öngöremedim artık bekleyeceğiz corona faktörü yüzünden şu an hangi yatırım enstrümanının uçacağını tahmin etmek biraz güç

krediyi veren devlet
    alan halk
    zaman gelince bi çizik atarlar
    hesap kapanır.
    devletimiz nerden geliyor sanırsınız
    talih kuşundan
    kafanıza konmasına izin verin
    bu kredi zaten devletlünün ikramı
    olan alın teriyle kazanana oldu.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

5. Genel olarak genişlemeci politikalar beton altın borsa emtialar ( belki bundan sonra coin ) gibi enstrümanlara yarıyor. Faiz artısı _ sıkılaştırma ve kriz denince dr nakit kral oluyor. Bundan sonra ne gider bilmek güç. Her zaman için güç ama...
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    borsa bilmediğim bir kulvar eurobondu bankacım bile tam olarak bilmiyor biraz sigorta amaçlı dolar birikimim var oda 2 yıldır yerinde sayıyor birde valör ve vergi uygulamaları geldi bereket ki zamanında iyi yerden mülk almıştım o çok iyi prim yaptı bu süreçte 2 ay önce full betona geçmem lazımmış onu öngöremedim artık bekleyeceğiz corona faktörü yüzünden şu an hangi yatırım enstrümanının uçacağını tahmin etmek biraz güç

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    TL bir iluzyondur..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Genel olarak genişlemeci politikalar beton altın borsa emtialar ( belki bundan sonra coin ) gibi enstrümanlara yarıyor. Faiz artısı _ sıkılaştırma ve kriz denince dr nakit kral oluyor. Bundan sonra ne gider bilmek güç. Her zaman için güç ama...
    çok doğru tespit ! altın dolar reel faiz cart curt derken gayrimenkulün uçma ihtimalini göz ardı ettim oturduğum apartmanda 2 ay önce paramla alabileceğim bir daireyi şu an anca nakit param artı 250k kredi çekerek ancak alabilirim bazen basit düşünmek gerekiyor sürekli konutta arz fazlası balon var haberlerini okuyunca insan hamle yapamıyor ve mis gibi kazancı kaçırıyorsun

8. https://twitter.com/perihantantug/st...818777602?s=19
    Ev araba gerisi hikaye oldu bu para bolluğunda

Sayfa 968/1230 İlkİlk ... 46886891895896696796896997097810181068 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •