Alıntı Originally Posted by flamenco72 Yazıyı Oku
İKinci GSM ihalesi sonuçlanmış..
3. GSM ihalesi için; GENPA ve Demirbank'ın temsilcisi olan herif(Z.A.E) TV ekranlarında "ihaleyi almayı çok istiyoruz" demişti..
Hem de ihalenin başlamasından çok kısa süre önce..
Hem de 2. ihalede çıkan fiyatın taban fiyat olacağı koşulu ortada dururken...

Peki ihalede ne oldu..?
Bakın burası çok önemli:D:D..
İhale açıldı..
Katılımcılar; ihaleden çekileceklerini açıkladılar..
Bu bizimkine sıra geldi..
Daha kısa bir süre önce; "almaya niyetliyiz" diyen, ve taban fiyatın bir önceki ihale olduğunu bilen bu herif konsorsiyumu adına..
"Fiyatı yüksek bulduğumuz için çekiliyoruz" dedi...Hem de ilk söz olarak:
"İhaleyi almak istiyoruz"-"Fiyatı çok yüksek bulduğumuz için çekiliyoruz" Daha hiç arttırım falan olmamış bi de

Peki bu süreçte ne oldu..
Fiyatı kısa sürede %58 artan Demirbank hisseleri küçük yatırımcıya SOKULDU..Sonra da battı

SPK ne yaptı?..Bir soruşturma açtı...Peki ne oldu o soruşturma..

Sahi, ne oldu?..
Sahi, o herif şimdilerde ne yapıyor???

2000 li yıllardan bu yana Türkiye çok değişti diyenin alnını karışlarım..

Good guy wins???
Bu bir Holywood klişesidir
Hsbc ye devredilmeside bomba. Madem devrettiniz hisselerinide devredeydiniz. Hisseler pul oldu. O hesap Dimitri guzel diyorda ulkede her zaman boyle ky ya karsi uckagit oluyor. Uzanlarinki de ayri bir baslik konusu.

Kissadan hisse, kucuk yatirimci sag sol farketmez hangi hukumet olursa olsun godoman olarak dusunuluyor. Hisse si varsa zaten zengindir bisi olmaz bir iki kagitta zarar ederse esas patrona bisi olmasin diyorlar. Onlarda kendilerince hakli bir kere hisse aldim zarar ettim diye gazetelere cikan oldumu. Adam yazar kasa atti, kendini yakti ama Hisse senetlerini tomar tomar atani gormedik. Tek sahit oldugum zamaninda yuzde 10000 lik gsray bedellisi hisse sahiblerinin protestosu oda uc bes kisi var yok.

Fener de bedelli aciklandi organize ettim forumu cimeri bimeri bisti sikayet yagrmuruna tuttuk. Templateleri ben hazirladim. Dedimki forumdakilere gazeteleri tv leri arayacam. Toplanalim stadyun onunde aciklama yapalim tv lere. Ben ayarliycam hepsini ama yanima uc bes kisi gelin konusmayida ben yapicam dedim. Bir Allah in kulu tamam bizde geliriz demedi. Hepsi forumda kan agladi. Sikayetlerinj yapti biride geleyim demedi. O ara Ali Koc super sukse yapmis belki biz susalim diye alin hisseleriniz maliyeti neyse bana virmanlayin paraniz burada bile diyebilirdi yeterki kaybolun rezil etmeyin hesabi. Kisacasi ky olarak bizde de suc var.