Sayfa 24/1004 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 185 - 192 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1. Arkadaşlar toprağım başlık açalım dediğinde, gelen giden olmazsa mahçup oluruz diye bir tedirginlik yaşadım, saçma bi şeydir biliyorum, ben sanal alemi biraz fazla ciddiye alıyor, reel hayatmış gibi yaşıyorum.
    başlığa olan ilgi beni mutlu etti. öyle görünüyor ki katılım daha da çoğalacak ve birbirimize de yatırımcılarada daha çok yardımcı olacağız.
    isim isim yazmayayım hepiniz iyi ki geldiniz safalar getirdiniz
    Son düzenleme : dobra; 28-06-2020 saat: 13:18.

ben uzuncu olduğum için birkaç sene sonrasında hangi hisse prim yapabilir şeklinde araştırırım. sesli düşünüyorum; TOGG ülkemizin milli gururu olacak yerli otomobilimiz. şu anda dahi binlerce sipariş almış durumda,fiyatlarının benzerlerine göre çok daha iyi olacağı sözüde verildiğine göre çok fazla satacağından endişem yok. 2023 de üretim başlayacak.. 5 babayiğite baktığımda bist içinde 2 firma görüyorum, vestel ve anadolu grubu. anadolu grubu bu birlikteliğe asuzu ile katılacaktır ama getirisi sadece asuzuya yazmayacak diye düşünüyorum. elde kaldı vestel, TOGG araç üretmeye başlayana kadar güzel yerlere geleceğine inanıyorum. temeli zaten sağlam olan hissenin yerli otomobil ile şaha kalkabileceğine inanmak hayalcilik olmasa gerek,ne dersiniz? sadece sesli düşündüm ve değişik fikri olanlarıda öğrenmek istedim al/sat diyemem.

Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    Arkadaşlar toprağım başlık açalım dediğinde, gelen giden olmazsa mahçup oluruz diye bir tedirginlik yaşadım, saçma bi şeydir biliyorum, ben sanal alemi biraz fazla ciddiye alıyor, reela hayatmış gibi yaşıyorum.
    başlığa olan ilgi beni mutlu etti. öyle görünüyor ki katılım daha da çoğalacak ve birbirimize de yatırımcılarada daha çok yardımcı olacağız.
    isim isim yazmayayım hepiniz iyi ki geldiniz safalar getirdiniz
    ben sizin kalavla muhabbetinizde ceza almayın,geyiğinizi burada yapın diye açmıştım, bugün olayı genişletip bütün paydaşlarla paylaşım platformuna dönüştürme seviyesine geldik. özellikle yeni borsacılara ufakda olsa birşeyler verebilirsek,çakalların sofrasına meze olmalarını engellersek sevineceğim.

4.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    ben uzuncu olduğum için birkaç sene sonrasında hangi hisse prim yapabilir şeklinde araştırırım. sesli düşünüyorum; TOGG ülkemizin milli gururu olacak yerli otomobilimiz. şu anda dahi binlerce sipariş almış durumda,fiyatlarının benzerlerine göre çok daha iyi olacağı sözüde verildiğine göre çok fazla satacağından endişem yok. 2023 de üretim başlayacak.. 5 babayiğite baktığımda bist içinde 2 firma görüyorum, vestel ve anadolu grubu. anadolu grubu bu birlikteliğe asuzu ile katılacaktır ama getirisi sadece asuzuya yazmayacak diye düşünüyorum. elde kaldı vestel, TOGG araç üretmeye başlayana kadar güzel yerlere geleceğine inanıyorum. temeli zaten sağlam olan hissenin yerli otomobil ile şaha kalkabileceğine inanmak hayalcilik olmasa gerek,ne dersiniz? sadece sesli düşündüm ve değişik fikri olanlarıda öğrenmek istedim al/sat diyemem.
    Haklı olmanız ihtimali oldukça yüksek
    vestel bu haliyle borçlu, geçenlerde bir değerlendirme kuruluşu kredi notunu düşürmüştü.
    togg daki beklenti de bence fiyatına yansıdı, kelepirliğini kaldırdılar 5 liradan buralara getirdiler.
    Hisseler yükseliş trendinde olduğu zaman fiyat abartılıyor, düşüş trendinde abartıldığı gibi.

5. Hocam borsa konusunda bilgi sahibi olmadığım için sadece sizleri gıbta ederek izliyorum. Yani ben ve benim gibiler takipteyiz.
    Bu arada bugün AYT sınavı yapıldı.
    Aramızda çocuğu ya da yakını giren varsa çok geçmiş olsun.

Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    Son zamanlarda tekfendeki hareket dikkatimi çekiyor, sanki trend değişimi yaşanıyor. bildiğiniz gibi son 5 senenin kazandıran hissesi idi
    artık düzeltmesini tamamladığını düşünüyorum, bir ihale alış haberiyle alış fırsatı da vermeyebilir.
    bir yurt dışı ihalesi haberiyle yine şaha kalkabilir, mesela libya dan... öngörüdür sadece bildiğimiz birşey yok.

7. Sayın Medwig'in forum kuralları yönünden çizdiği sınırlara bir şey demem mümkün değil ancak SPK sadece iki şey diyor :
    1. Lisansın yoksa ve mevzuatta satılanlardan değilsen yatırım danışmanlığı yapamazsın
    2. Manipülasyon yapamazsın

Dolayısıyla forumda bu kağıt uçacak kaçacak desen bile bunu elindeki kağıdı çıkmak için kullanmıyorsan bunda problem yok. Çünkü bunu demekle yatırım danışmanlığı yapmıyorsun. Elindeki malı çıkmak için de kullanmıyorsan geriye temenni ya da geyik veya saçmalama özgürlüğü kalıyor.

Öte yandan grafikle yada temel analizlerle hedef fiyatlar öngörüp
    bir yandan mal çıkıyorsan bu yasak .

Yani hukuk iyi niyetle kötü niyeti ayırt ediyor. Çok kasmamak gerek

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

yörük kardeşim, pınar sütün bilardo masa dağılımını alabilirmiyim müsaitseniz...

Sayfa 24/1004 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •