ithal malmıs yerli malmıs olayı tamamen sacmalık dediginiz gibi sorun vergiler. Arçelik buzdolabını bır Alman benden daha ucuza alıyor ise .....
2 sene once plastık toplar vardı fıyatları 5 tl mı ne idi. 7-8 yaslarımı hatırlıyorumda top bulamazdık yazları Gurbetcıler gelınce futbol topu gorurduk. Mahallenın plastik topu olurdur patlayınca yamacıya gotururduk yamardık. gecenlerde gozume carptı 22 tl mı ne olmus plastık top
Anlaşılan yaz sonu sonbaharı teğet geçip direkt kışa gireceğiz.
Aslen ticaret imalat borsa turizm lease hepsi iç içe
Şöyle ki
Bi okey oyununda ya sıralı seri ya renk e gidersin ya
Bazı dizilisleri sıfırdan sona dek sıralı seri den dönücen
Öyle dizayn edicekmişsin demekki
Almanya bunu yapmış mesela rulmanindan motoruna plastigine koltuğuna camina a dan Z ye imalat yapabiliyor
Senden yedek parça alıyo ama sırf maliyet için
Yapamadığından dolayi değil
Sen ise hep ortaya düşücek taşa gebesin
Uygun taş atmadilar mi üretimin bile yaş
Bu yazinizdan ben onu cozumledim malesef
Sayın eksina
Turizm cenneti Bodrum'da 1 porsiyon dönerin 370 liraya satılması sosyal medyada büyük tepki çekince Bodrum Belediye Başkanı'ndan savunma geldi. Eleştirilere yanıt veren Belediye Başkanı Ahmet Aras, "Bodrum'da her şey ucuz olsun dersek bu insanlar farklı yerlere gider. Bodrum'un ekmek parası turizmdir. Örneğin her bütçeye göre döner var. Ama altın tabakta döner yemek isteyen de var" dedi.
Aman dikkat. Hesabı, masaya yatırıp tahsil edebilirler.
Arkaya çekip tahsil etmesinlerde masa üstüne fitim. Arkada zenci bulasikcida olabilir
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri