ithal malmýs yerli malmýs olayý tamamen sacmalýk dediginiz gibi sorun vergiler. Arçelik buzdolabýný býr Alman benden daha ucuza alýyor ise .....
2 sene once plastýk toplar vardý fýyatlarý 5 tl mý ne idi. 7-8 yaslarýmý hatýrlýyorumda top bulamazdýk yazlarý Gurbetcýler gelýnce futbol topu gorurduk. Mahallenýn plastik topu olurdur patlayýnca yamacýya gotururduk yamardýk. gecenlerde gozume carptý 22 tl mý ne olmus plastýk top
Anlaþýlan yaz sonu sonbaharý teðet geçip direkt kýþa gireceðiz.
Aslen ticaret imalat borsa turizm lease hepsi iç içe
Þöyle ki
Bi okey oyununda ya sýralý seri ya renk e gidersin ya
Bazý dizilisleri sýfýrdan sona dek sýralý seri den dönücen
Öyle dizayn edicekmiþsin demekki
Almanya bunu yapmýþ mesela rulmanindan motoruna plastigine koltuðuna camina a dan Z ye imalat yapabiliyor
Senden yedek parça alýyo ama sýrf maliyet için
Yapamadýðýndan dolayi deðil
Sen ise hep ortaya düþücek taþa gebesin
Uygun taþ atmadilar mi üretimin bile yaþ
Bu yazinizdan ben onu cozumledim malesef
Sayýn eksina
Turizm cenneti Bodrum'da 1 porsiyon dönerin 370 liraya satýlmasý sosyal medyada büyük tepki çekince Bodrum Belediye Baþkaný'ndan savunma geldi. Eleþtirilere yanýt veren Belediye Baþkaný Ahmet Aras, "Bodrum'da her þey ucuz olsun dersek bu insanlar farklý yerlere gider. Bodrum'un ekmek parasý turizmdir. Örneðin her bütçeye göre döner var. Ama altýn tabakta döner yemek isteyen de var" dedi.
Aman dikkat. Hesabý, masaya yatýrýp tahsil edebilirler.
Arkaya çekip tahsil etmesinlerde masa üstüne fitim. Arkada zenci bulasikcida olabilir
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri