Sayfa 729/1001 İlkİlk ... 229629679719727728729730731739779829 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,825 - 5,832 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    altını alırken % 1 öpüyorlar vergiden...onu hesap ettiniz mi ? fon tek fiyattan al tek fiyattan sat...
    netten altın - doviz alım-satım işi bitmiştir ,fiziki takip etmek gerekir %1 buyuk marj

2. Arkadaşlar, ben uzun süredir portföyümde TCD bulunduruyordum, adedini zaman zaman yükselttim, zaman zaman indirdim ve ama şimdi tamamen elden çıkardım. Aradaki satışlarımda stopaj kesintileri hep düşük maliyetli alımlarıma göre yapıldı, sonradan farkın iade olacağını düşündüm ama son yaptığım satışta da yine düşük maliyetli alımıma göre kesinti yapılmış, ortalama maliyetime baktığımda fazladan baya bir stopaj kesilmiş görünüyor, bu konuda ne yapmam lazım bilgisi olan var mıdır ?

3. fiziki altını alırken faturasını ister isen ne olacak ? yani normalde 1 alışveriş 1 fiş...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

4.  Alıntı Originally Posted by cedorzc Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, ben uzun süredir portföyümde TCD bulunduruyordum, adedini zaman zaman yükselttim, zaman zaman indirdim ve ama şimdi tamamen elden çıkardım. Aradaki satışlarımda stopaj kesintileri hep düşük maliyetli alımlarıma göre yapıldı, sonradan farkın iade olacağını düşündüm ama son yaptığım satışta da yine düşük maliyetli alımıma göre kesinti yapılmış, ortalama maliyetime baktığımda fazladan baya bir stopaj kesilmiş görünüyor, bu konuda ne yapmam lazım bilgisi olan var mıdır ?
    ilk giren ilk çıkar FIFO kuralı geçerli olmalı... yani budur sözlerim
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

5.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    altını alırken % 1 öpüyorlar vergiden...onu hesap ettiniz mi ? fon tek fiyattan al tek fiyattan sat...
    Hocam viop türevde %1 de değil %10 vergi kardan hatta ama 8-9 kat civarı kaldıraç var, o telafi ediyor tabi. 45 liralık gram altın kontratlardan margin call yememek için, ana teminatı yüksek tutarak düştükçe topluyorum bazen yıl sonu altın kontratı.
    Ama tabi her halukarda türev çok riskli iş. 8-9 yıldır viop endeks ve payda işlem yaparım, hala kalbim küt küt atar her işlemde

6.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Selamlar,
    Eurobondu direkt bankadan mi alıyorsunuz? Internet bankacilginda bulamadim
    Ben direkt vakıf şubeden aldım.

7.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Ake fonu vardı bugün satış verdim.
    Eurobondu direkt kendim alacağım.Hiç değilse pasif gelir yaratmış olurum.
    Ayrıca hisse fonları arasında MAC göz dolduruyor.
    EIB, SUA ve GMA biraz daha ekledim.
    Biraz da LORD ekledim.
    Saygılar.
    SUA da ilginçmiş, ilk kez baktım. Değişkenlerin içinden en temkinlisi gibi, corona da bile çok cüzi dayak yemiş. 10-15% hisse taşıyor. Portföyünde her şey var. Getirisi biraz aşağıda bahsettiğiniz diğer değişkenlere göre, ama ilginç bir istikrarı var. Defansif ve güçlü.

8.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Selamlar,
    Eurobondu direkt bankadan mi alıyorsunuz? Internet bankacilginda bulamadim
    Internet bankaciligindan.
    Teb, garanti uzerinden.
    Saygilar.

Sayfa 729/1001 İlkİlk ... 229629679719727728729730731739779829 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız