Sayfa 349/1001 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,785 - 2,792 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Son dakika: İran yargısı, General Kasım Süleymani'nin suikastıyla ilgili soruşturmada ABD Başkanı Donald Trump hakkında yakalama kararı çıkardı.

Son dakika: Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında saat 15.15'te toplandı. Erdoğan'ın toplantının ardından açıklama yapması bekleniyor.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Son dakika: İran yargısı, General Kasım Süleymani'nin suikastıyla ilgili soruşturmada ABD Başkanı Donald Trump hakkında yakalama kararı çıkardı.
    Bizde Israilli generaller için çıkartmıştık tutuklama emri Mavi Marmara olayından sonra, adresleri belli olmasına rağmen tutuklamaya ekip gönderemedik.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4. Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, 'Sokakta kimi yakalasalar, müteahhitlik işini canlandırmak için 'Gel sana kredi verelim'diyorlar.

Yapsınlar, canlandırsınlar, aferin ama bu konuya kafa yoran bir insan olarak içimden şu geçiyor: 'Ya benim aziz devletim, ey benim güzel hükümetim, niye insanlar yıllardır bu depremi beklerken aynı duyarlılığı, aynı bankaları seferber edip, evi göçük haline gelecek insanlara tespit yapıp, sana kredi vereceğiz demiyorsunuz, neden?' diye sordu.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...si-yok-1748154

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bizde Israilli generaller için çıkartmıştık tutuklama emri Mavi Marmara olayından sonra, adresleri belli olmasına rağmen tutuklamaya ekip gönderemedik.
    kararı ilişkilerimizi bozmak isteyen fetö yargısı vermişti, yok hükmündedir..!!

6. Valla adım atsak vergi. Devletin üretmesine gerek yok. Vergiden yeteri kadar cukkayı dolduruyor
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    6 haziran sonrası devletin fon sahiplerine kazığı..
    YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    kararı ilişkilerimizi bozmak isteyen fetö yargısı vermişti, yok hükmündedir..!!
    10 Tane Türk vatandaşı nallamak Israil'e serbest, sonucu çıkıyor bundan.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    bilgisayar işinin besinden bile anlamam.

çocuklar bilgisayar işi yapıyor,
    hiç aklıma gelmiyor onlara söylemek.
    3-4 gün sonra şimdi hatırlamıyorum konu oldu,
    benim çocuk bir dakikada olayı hal etti,
    bende bunu üzerine takas isteyen arkadaşlara tekrar yardımcı olmaya başladım.
    Sn. cefaks, yeri gelmişken, çeşitli hisse topiklerinde yaptığınız takas paylaşımlarınız için kendi adıma çok teşekkür ederim, belik daha önce atlamışımdır bunu...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 349/1001 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •