Son dakika: İran yargısı, General Kasım Süleymani'nin suikastıyla ilgili soruşturmada ABD Başkanı Donald Trump hakkında yakalama kararı çıkardı.
Son dakika: İran yargısı, General Kasım Süleymani'nin suikastıyla ilgili soruşturmada ABD Başkanı Donald Trump hakkında yakalama kararı çıkardı.
Son dakika: Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında saat 15.15'te toplandı. Erdoğan'ın toplantının ardından açıklama yapması bekleniyor.
Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, 'Sokakta kimi yakalasalar, müteahhitlik işini canlandırmak için 'Gel sana kredi verelim'diyorlar.
Yapsınlar, canlandırsınlar, aferin ama bu konuya kafa yoran bir insan olarak içimden şu geçiyor: 'Ya benim aziz devletim, ey benim güzel hükümetim, niye insanlar yıllardır bu depremi beklerken aynı duyarlılığı, aynı bankaları seferber edip, evi göçük haline gelecek insanlara tespit yapıp, sana kredi vereceğiz demiyorsunuz, neden?' diye sordu.
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...si-yok-1748154
Valla adım atsak vergi. Devletin üretmesine gerek yok. Vergiden yeteri kadar cukkayı dolduruyorYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri