Sayfa 72/1004 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 569 - 576 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    nereden bakıyorsunuz siz? bugünün pastasında meri 53bin almış. en iyi alıcı 75 bin ile garanti. 100bin lot da satıcılı kapadı tahta.
    Çok özür diliyorum tarihlere yanlış bakmışım

2. Yanıltmamak adına sildim mesajı
    Teşekkürler sayın kuluçka

Sayın kuluçka iki gündür selec çok dillendirdiginiz için bir bakayım dedim yıllar önce çok stabil bildiğim bir şirket al sat yapmıştım.
    2,79 dan beri çikmis. Sizin için harekete baslama kriteri nedir yüzde kaç kazançtan sonra harekete başladı diyebiliriz.
     Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    çıkarken satacan düşerken alacan sistemini uyguladık bugün bakalım ne kadar başarılı olacağız. 2.tavandan prkab verip henüz hareketine başlamamış selec aldık. gerisi kısmet...
    Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by cafer76 Yazıyı Oku
    Sayın kuluçka iki gündür selec çok dillendirdiginiz için bir bakayım dedim yıllar önce çok stabil bildiğim bir şirket al sat yapmıştım.
    2,79 dan beri çikmis. Sizin için harekete baslama kriteri nedir yüzde kaç kazançtan sonra harekete başladı diyebiliriz.

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    8.70 i kendisine stop loss yaptığına inanıyorum. çok fazla bir beklentim yok. çok seri çıkmazsa 9.20 gibi satarım. hızlı hareket olursa 10.50 bana yeterlidir. çıkacak demedik,sıkıştı hareketi yakın dedik. kimbilir belkide endeksin eksi zamanına gelir sıkışıklığı aşağı doğru açar. kısaca çok uzun soluklu kalacağımı düşünmüyorum.

5. cehenneme kadar gidersin artık trgyo

6. bana kafayaı sıyrtmak için vardır bu piyasa

7. göz görüyor, insan onaylanmak istiyor

8. bu dinlenme düzeltme döneminden sonra
    arçelikte de trgyo'da yaşanan şeyin yaşanma ihtimali oldukça yüksektir

Sayfa 72/1004 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz