MAC için yeni fiyatımız: 0,038669
Eşyanın mantığına aykırı. O zaman katılım fonu neden tercih ediyorsunuz ?
Bunlar tamamen ürün konumlandırma mantığıyla belli kitlelere pazarlanan ürünler. Ve pazarlama faaliyetinde bu tarz detaylar da var dogal olarak.
Sahsi fikrimi zaten faiz hassasiyeti yoksa bakmanin da bir anlami yok. Ha sukuk ha tahvil benim icin fark etmez aynı şey.MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Katılım bankacılığı kesin getiriye değil kar-zarar ortaklığı mantığına dayali olduğu için ppf de degerleme bu mantığa ters.
Ayrica aslında tahvilin laciverdi olan kira sertifikası negatif fiyatlama da getirebilir. "Nemalanmak" kelime anlamı bile cogaltmak beslemek. Bunun altyapısı takasbank mevzuatinda vs. mumkun olsa yapılırdı.
Talep olacakki yapılsın,
Mesela MPS alacağim, hisse yoğun fon
Banka bana diyorki sen ne dersen de ben senin paranı 1 gün yada 3 gün değerlendirmem.
Halbuki alım yaptığım banka faizli banlkacılık yapan banka.
Parayı ertesi gün öğlene kadar tutuyor.
Bana demeliki MPS hisse fonunu alana kadar istersen nemalandırayım.
Ben isterim derse nemalandırmalı.
Aldığım fon hisse yoğun fon, alım yaptığım banka faizli banka, ama illa nemalandırmayacağım diyor.
Bu fonların içinde biriken vergilerden kurtulmak için, arada bir günlüğüne satıp, tekrar girmek daha mı anlamlı yoksa bileşiğinden yararlanmak için mümkün olduğu kadar ertelemek mi ? Bu konuda ne düşünürsünüz ? ppf ve değişkenler içinde 13 bine yakın vergim birikmiş.
Yer İmleri