Sayfa 980/1001 İlkİlk ... 480880930970978979980981982990 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,833 - 7,840 arası.

Konu: Viop-XX

1. https://halktv.com.tr/dunya/trump-ko...aniyor-428536h

Trump, koronavirüsün kendiliğinden yok olacağına inanıyor Kaynak: Trump, koronavirüsün kendiliğinden yok olacağına inanıyor
    Aynen ben de buna inanıyorum. Nasıl çıktıysa bir anda yok olup gidecek. Koç abi ne zaman yok olacağını Macd ile tespit edebilir.
    @erefefik

2. Kruvaziyer devlerinden kötü haber: MSC, Türkiye yi listeden çıkardı
    Salgın sonrası seferlere ara veren kruvaziyer şirketleri, normalleşmenin başlamasıyla rotalarını yeniden şekillendirdi. Öncelik Avrupa limanlarına verildi. Costa, Türkiye yi kış sezonuna eklerken, Celestyal 2021 e tarih verdi. MSC ise Türkiye yi gelecek yazın listesinden çıkardı.

2020 sıfır gelir derken yurt dışı turizmden 2021 de gidiyor. İyice tecrit ediliyoruz ama önemli değil borsamız çıkıyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    dün agresif satan yabancı çete bu gün agresif alıyor.

çık işin içinden.

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    dün agresif satan yabancı çete bu gün agresif alıyor.

çık işin içinden.
    Herif mühendislikteki "destructive test" metodu kullanıyor anket vs ile uğraşmıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Pasta var midir

6. EKGYO da yılın en yükseğine geldi müteahhitler mi alıyor acaba diye de düşünmeden edemiyorum, her kademe 5 milyon lotdan aşağı değil.

7. https://www.yenicaggazetesi.com.tr/e...ceza%20kesildi.

Daha önce Türkiye’de sabıkalı işlere karışan, 2 aydır Konya’da bulunan Chester Juall, Konya Altınapa Baraj Gölü’ne kırmızı renkteki balık bırakırken yakalandı. Şüpheliye 10 bin lira ceza kesildi.
    Kaynak Yeniçağ: Esrarengiz ABD'li Konya'da göle kırmızı balık bırakırken yakalandı
    10.000 TL cezayı kesmiş bırakmış. Peki kim bu adam?

https://www.haberturk.com/son-dakika...4%B1rakt%C4%B1.

Polisin yaptığı kısa süreli araştırmada Chesterr Juall'in, 2015 yılından bu yana Türkiye'de olduğu belirlendi. Juall'in bu dönem içinde İstanbul'da kaldığı bir otelde bomba yapımında kullanılan malzemelerle yakalandığı ve yine aynı otelde çalışan kadın personele cinsel saldırıda bulunduğu, çıkarıldığı mahkemece 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldığı belirtildi.
    Bu adam 2015'deki İstanbul'da tutuklanmasının ardından ne zaman serbest kalmış biliyoorrrmusunuz?
    Habertürk'ün verdiği haberde yok. Tam tamına 14 temmuz 2016'da. Kaldığı otel odasında çok sayıda bilgisayar ve bomba yapımında kullanılan malzameler bulunmuş.
    @erefefik

8. x30 spot

Sayfa 980/1001 İlkİlk ... 480880930970978979980981982990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •