Sayfa 756/1001 İlkİlk ... 256656706746754755756757758766806856 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,041 - 6,048 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Ben dahil birçok kişi paranın mevduattan kaçıp borsa,ev ve fonlara gittiğini düşünüyordu ama gelen haberlere göre bankalardaki mevduatlar artmaya devam ediyormuş. Bu faiz oranlarıyla bana ilginç geldi...

https://www.borsagundem.com/haber/ba...-artti/1502785
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. Tefasdan bakildiginda OPH ciddi miktarda turev acmis gozukuyor bugun icin. Endekste dusus mu bekliyorlardi acaba ? Bu durum bugunku getiriyi torpuler saniyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Ben dahil birçok kişi paranın mevduattan kaçıp borsa,ev ve fonlara gittiğini düşünüyordu ama gelen haberlere göre bankalardaki mevduatlar artmaya devam ediyormuş. Bu faiz oranlarıyla bana ilginç geldi...

evini coşkuda satanlarda cash is the king diyor olabilir neticede mallarını iyi fiyattan çaktılar.

4.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku

hocam bu mevduatın bir kısmı vadesizdir, yaklaşık %20-30 arası. Bir kısmı da kamu kurumlarının (resmi kurumların) paralarını bildiğim kadarı ile mevduat olarak tutma zorunlulukları var. Bir de buna ilave olarak mevduatın dönüşü olduğu için ilave faiz getirisi vardır. Bir de eski nesil sağlamcıları eklerseniz ortaya böyle tablo çıkıyor tahminim.

5.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    evini coşkuda satanlarda cash is the king diyor olabilir neticede mallarını iyi fiyattan çaktılar.
    Hocam g.menkulde aslında alış değil satış fırsatı oldu. Satıcılar zammı dayadı. Alıcılar da ucuz kredi çekeyim derken fiyatlardan dolayı daha fazla taksit ödediler yani zarardalar. Aslında kazananlar konut kredisi faizinin düştüğü zaman kredi çekip ev fiyatlarının yükselmediği zamanda alanlar oldu. O kişilerin sayısı da azdır tahminim

6.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Tefasdan bakildiginda OPH ciddi miktarda turev acmis gozukuyor bugun icin. Endekste dusus mu bekliyorlardi acaba ? Bu durum bugunku getiriyi torpuler saniyorum.
    Olabilir hocam ama belki dolar, altın şortluyorlar da olabilir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Hocam g.menkulde aslında alış değil satış fırsatı oldu. Satıcılar zammı dayadı. Alıcılar da ucuz kredi çekeyim derken fiyatlardan dolayı daha fazla taksit ödediler yani zarardalar. Aslında kazananlar konut kredisi faizinin düştüğü zaman kredi çekip ev fiyatlarının yükselmediği zamanda alanlar oldu. O kişilerin sayısı da azdır tahminim
    "g.menkulde alış değil satış fırsatı oldu" güzel tespit. Bence de çok doğru...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8. Eurobond fonları bugün artı. Düne göre yüksek getiri olacak.

Sayfa 756/1001 İlkİlk ... 256656706746754755756757758766806856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •