Sayfa 29/884 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon
Arama sonucu : 7065 madde; 225 - 232 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1. şirketin pastasına bakınca herşey ortaya çıkıyor. adamın malı kendi yatırım şirketinde :D rezaleet bizim için elbette. şirketler birbirilerinin hissedarı. temettüyü yüksek dağıtmasının nedeni de bu. onun karı ile diğerini finanse ediyor. e arada borçta alıyor. oh miss

2. Temettü sonrası geçen süre ile birlikte klasik hacim düşüklüğünü yaşıyoruz. O yüzden borsa çıkarken yükselemiyoruz; düşerken de düşemiyoruz Bir süre daha bu hareketlere devam. Kısa vadede düşüş kaçınılmaz. Bunu da unutmayalım.
    Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir!..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    FK 6.5 gayet iyi

ilk çeyrek bilanço 2016 ilk çeyrekten daha iyi

KDV indiriminden artan satışlar ,mevsimsellik avantajı düğün dernek vs. 2 . çeyrek çok daha iyi gelecektir

endeksin daha gidecek yeri var gibi 100 bin denemesi yapacaktır daha fazla direneceğini sanmıyorum bu hafta 12 üstüne atabilir

tamamen şahsi düşüncem

4.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    FK 6.5 gayet iyi

ilk çeyrek bilanço 2016 ilk çeyrekten daha iyi

KDV indiriminden artan satışlar ,mevsimsellik avantajı düğün dernek vs. 2 . çeyrek çok daha iyi gelecektir

endeksin daha gidecek yeri var gibi 100 bin denemesi yapacaktır daha fazla direneceğini sanmıyorum bu hafta 12 üstüne atabilir

tamamen şahsi düşüncem
    Endexle gitse zaten simdi 14 olurdu..endex 2oo bin olsa ne yazar

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    11,012
    [QUOTE=m.efe;457690]Endexle gitse zaten simdi 14 olurdu..endex 2oo bin olsa ne yazar

Katılmamak mümkün değil

sonuçta banka kağıdı değil ,ama yinede 100 bini deviren bir endeks olursa ister istemez yukarı yönlü baskı olabilir

Endexten ziyade ben 2. ve 3. çeyrek bilançolardan çok ümitliyim buda yıl sonuna yansıyacak, bu yıl iyi bir kar açıklayacağını düşünüyorum

Eski bir ARÇELİk bayii olarak gözlemlerim o yönde, sektör kdv indirimiyle iyi ivme kazandı benim tanıdığım tüm bayii arkadaşların satışları bunu gösteriyor

düğüncüler + beyaz eşyası miyadını doldurmuş olanlar + beyaz eşyasını enerji tasarruflu ürünlerle yenilemek isteyenler eylül ayına kadar ihtiyaçlarını tedarik edip bu fırsattan yararlanmak istiyeceklrdir ,eylül ayı yaklaştıkça parekende satışların artarak devam edeceğini düşünüyorum,acil ihtiyacı olanların dışında biz millet olarak işimizi son günlere bırakmayı severiz

hatta seneye düğün yapmayı düşünenler ,daha ileri gideyim 2 -3 sene sonrası için bile beyaz eşyasını tedarik eden çok büyük düğüncü bir kitle var ,bu KDV indiriminden öncede vardı şimdi çok daha fazla
    ürünü alıp , mahallesindeki veya tanıdığı bayinin deposunda bekleten,veya kendi imkanlarıyla koyacak yer bulabilen
    bu fırsattan yaralanmayı düşünenler

bunlar ekstradan ciro yaratacaktır
    Son düzenleme : bahriyeli; 27-05-2017 saat: 17:58.

6. Hala kdv indiriminin vesbe icin bir b....o yaramadigini %75 ihracatci oldugunu ve 3 ayliklarda bunu net olarak gormusken kdvden bahsetmek bence tamamen kuru gürültü....euro artisi vesbe icin en olumlu gosterge ihr..%98 ini euro yapıyor...bir taban olusumu görürsek ordan bir tepki gelir suan olusan bi sey yok her seye acik...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    11,012
    Şubat ortalarında başladığı için 1.5 aylık zaman diliminde bu kadar ,ilk çeyreğe fazla birşey yansımadı

30 eylüle kadar süre var elbet yansıyan birşeyler olacaktır

8.  Alıntı Originally Posted by m.efe Yazıyı Oku
    Hala kdv indiriminin vesbe icin bir b....o yaramadigini %75 ihracatci oldugunu ve 3 ayliklarda bunu net olarak gormusken kdvden bahsetmek bence tamamen kuru gürültü....euro artisi vesbe icin en olumlu gosterge ihr..%98 ini euro yapıyor...bir taban olusumu görürsek ordan bir tepki gelir suan olusan bi sey yok her seye acik...

Euro ve ihracat artışı dediğiniz gibi hissenin ana motoru olacak. Yurtiçi satışlar konusunda ilk çeyrekte yüksek beklenti gerçekleşmediği için negatif yansıdı. Bundan sonra çeyrek bazında az bir yüzdeyle dahi artması pozitif haberdir ve hisseye yansır. Patron boşuna mal toplamıyor.

Sayfa 29/884 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •