Originally Posted by semih19 rüya bitti mi uluunda guzel ruyadamı goruyorsunuz alttan alıp yabancı gorusuyoz dıye dıye mal yedırıyorlar
Patronu dinleyebilen oldumu???
Originally Posted by wracker uluunda guzel ruyadamı goruyorsunuz alttan alıp yabancı gorusuyoz dıye dıye mal yedırıyorlar bende yukarıdan verip asagıdan alıyorum spekle dans ediyoruz bakalım ne olacak
15 lirayı geçmeli
Originally Posted by kimyaci 15 lirayı geçmeli Dalga geçin siz adam satcagi mali sattı bile haberle ky beklesin dursun
Originally Posted by wracker Dalga geçin siz adam satcagi mali sattı bile haberle ky beklesin dursun Sen necisin kardeş. Malın var mı yoksa eğlenmeye mı geldin buraya Benim aklım bana bile yetmiyor...[emoji6]
ne mal yedirecek üstünu unlayan acemi fırıncıların unlarını ustunden sılkelıyor bu kagıt 15 lira gordugu sevıyeyı bana göre geçer
Originally Posted by kimyaci ne mal yedirecek üstünu unlayan acemi fırıncıların unlarını ustunden sılkelıyor bu kagıt 15 lira gordugu sevıyeyı bana göre geçer Aynı fikirdeyim. Bilancoya kadar 15 geçer diye düşünüyorum. Ytd Benim aklım bana bile yetmiyor...[emoji6]
Forum Rules
Yer İmleri