4.83 maliyetli vardi. Baska bir hissede poz alacaktim. 5.14 ten sattim. Nede olsa Soda git gel o civarda dolaniyor. Diger taraftan alip gelirim dedim. Obur tarafta yuzde uc dort aldim amma bu o arada 5.60 a geldi. Kisacasi ben sattim altin oldu.
Neyse sise deki mali hakkim kaybolmasin diye tasiyorum. Ona dokunmama karari aldim.
Elimiz durmuyor. Kagit gidiyor gidecekte belli ne demege atliyorsun diger tarafa. Suc bende. Ekran izlememek lazim. Insan o gidiyor bu gidiyor bu zaten burda bekler diye cikarsan boyle olur. Kissadan hisse.
Maalesef o olaylar oyle. Hepsi yerine bir kismi ile hisse degistirmek ya da trade yapmak boyle problemlerden bir nebze koruyor. Neyse, karin bol olsun diyelim.
Külcü, Şişeci, Camcı, Tüm Ortaklara Hayırlı Cumalar.... Tükkan'niz kalabalık olsun, Kağıtlar Tavan da uçuşsun ..🙂
allah razı olsun sağolun hayat işte bir süre sonra mecbur kabulleniyorsun.ziraat yatırıma ulaşamadım daha 4 gündür arıyorum telefonlara çıkan yok.dün 40 dk bekledim sıkıldım kapattım böyle finans kuruluşu mu olur
herhalde birleşmeyi beklerim belki babamın bir bildiği vardırbirleşmeden sonra artık önümüze bakarız.yazılanları saatlerce okudum. neden sodayı böyle üvey evlat yapıyorlar anlamıyorum
teşekkür ederim en mantıklısı o çünkü bir senedir bakmadım sodanın durumuna bir de bu ayrılma hakkının bu fiyatlardan bir esprisi kalmıyor senede 1 milyarın üzerinde kar gelen şirkete biçtikleri değer bu mu ?marka değeri o falan yok demek dünyada.yıllardır bu senedi taşıyanlarla 2 gün önce alanların da bir farkı kalmamış.neyse çok da bakmamak lazım ekrana.sadece özel durum var diye biraz ilgilendim birşeyleri kaçırmayayım diye.ekranı kapatıp 3-5 ay sonra tekrar bakmalı
bu akşam onay gelir mi acaba? spk çok bekletti,,,oyak ınki kaç ayda çıkmıştı.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Haftalik takas atabikecek biri var mi. Kimin elinde ne kadsr var kim kime virmanlamis cozmeye calissak.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri