Originally Posted by ayhan53 O nasıl yanlış işlem Yuklu bir kontratla Satim yerine alim girdiyse olabilir. Baskanim benim bahsettigim dolar agustos vade tavan oldu.onu soyledim. 7.657 gordu
Parayı Mezara Götüren yoktur ama Paranın Mezara götürdüğü çoktur.
Originally Posted by KOÇ 7.65 nere.... boşluk varsa her şey olur fiyat görecelidir.
dOLAR/TL önceki hareketlerine baktım ne zaman böyle bir iğne bıraksa orta vadede ters yöne gitmiş.
Haftaya BIM in endeksteki ağırlığını arttırırlar +2,5 artıda gebe maşallah
Originally Posted by bb79 boşluk varsa her şey olur fiyat görecelidir. gördümü daha önce boşluk olsun. bir şeyler başladı işte
Originally Posted by Karax Dolarda birşeyler olacak elini açık etti. bu hareketin enden olduğunun veya ne olduğunun hemen açıklanması lazım yoksa piyasayı tedirgin eder
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 bu hareketin enden olduğunun veya ne olduğunun hemen açıklanması lazım yoksa piyasayı tedirgin eder spekülatif birisi vurdukaçtı herhalde. birilerinde kaldı 7.65 dolar şimdi.hesabı patlamadıysa
Originally Posted by wadecan dOLAR/TL önceki hareketlerine baktım ne zaman böyle bir iğne bıraksa orta vadede ters yöne gitmiş. Dolar hiç aşağı gidiyor mu. 7.20 tepesinden 35 kuruş aşağıda. Öyle dövize ihtiyaç varki. Freni patlayınca nereye gideceğini hayal bile edemeyiz.
Forum Rules
Yer İmleri