Sayfa 45/999 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 353 - 360 arası.

Konu: Viop - XXI

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    gördümü daha önce boşluk olsun.
    bir şeyler başladı işte
    bence başlangıç değil.

Alıntı Originally Posted by wadecan Yazıyı Oku
    dOLAR/TL önceki hareketlerine baktım ne zaman böyle bir iğne bıraksa orta vadede ters yöne gitmiş.
    spotta öyle değil.
    vadelide yaptı bunu

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    bence başlangıç değil.
    viobta işlem yapılırmı allah aşkına.
    şu hareketlere bakın bugün.

Agustos vade 1 adet usdtry shortum vardi zararina kapattim simdi. Gercekten sacmalik.

alın size ayasofya cevabı.

tam cuma saati yapılan işlem.

anlayana

şu alıntımı twetere yapıştırın tt olsun.

belki görür malum şahıs

6. AB: Türkiye aday ülkedir, NATO müttefikidir, ilişkilerimiz bunu yansıtmalıdır

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Sözcüsü Peter Stano, Türkiye ile ikili ilişkilere önem verildiğini belirterek, Türkiye'nin Birlikle üyelik müzakereleri yürüttüğünü, NATO müttefiği olduğunu ve ilişkilerin bu hususları yansıtması gerektiğini söyledi.

Stano, AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell'in 6-7 Temmuz'da Türkiye'ye ziyaretine ilişkin soruyu yanıtladı.

Sözcü, Borrell'in pazartesi günü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'yla görüşeceğini, ziyarete ilişkin ilave detayların netleştiğinde aktarılacağını belirtti.

Görüşmede Türkiye-AB ilişkileri ile üye ülkelerle ortaya çıkan bazı sorunların da ele alınacağını ifade eden Stano, sorunların diyalog yoluyla daha kolay çözüleceğine işaret etti.

Stano, Borrell'in ziyaretinin AB'nin Türkiye ile ilişkilere verdiği önemi ortaya koyduğunu kaydederek, "Türkiye aday ülkedir ve NATO müttefiğidir. İlişkilerimizin tüm bu hususları yansıtması gerekir." diye konuştu.

13 Temmuz'da düzenlenecek Dışilişkiler Konseyinde de Türkiye-AB ilişkilerinin tüm boyutlarının ele alınacağının altını çizdi.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Ayasofya pazarlıkları devam ediyor gibi geldi bana......
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

hadi gene bist 117.200 e

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Ayasofya olayı hikaye

Meclis açarım der nabız yoklar
    Muhalefet reklam yapma der
    Cb danıştay bilir bekleyelim der
    Danıştay 15 gün sonra kararını açıklayacak der top çevirir

Abd Avrupa bakalım ne yapacak diye nabıza devam

Dokunmayın Ayasofya ya çakarız size derler bizde geri adım atarız yok ne yapıyorsunuz orası bizim kutsalımız derlerse bu seferde ben bizimkiler e o zaman kesenin ağzını açın derler

Bakalım kimin blöfü iş yapacak
    dün akşam yazmıştım.

bunu dikkate alırlar ise kimin blöfü iş yaptı ortada

Sayfa 45/999 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •