132,600 take profit yazmama sebep olan çizgi budur. bereket versin
zirve tepeleri ..güdük kaldılar ama öyle..7.52 ye kadar satabilirim diyor.. Originally Posted by kafkaf Pala GARAN da yan yana 2 dağ (ya da tepe) resmi çizmiş. Acep ne oluyor bu? formasyoncu arkadaşlar accık yardım edin.
Originally Posted by bb79 o zamanda suriyeli vardı kabul et başkanım üzme beni ozaman daha azdı şimdi hep suriyeli
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ABKA diğer topikte kaldı alıntılayamıyorum.7814 nolu mesaj https://www.hisse.net/topluluk/showt...40#post4565740 ve sonra bu ve son görüntü..2 aydır tek long yapmadım..keşke yapsaymışım..malesef sisteme tek yönde uydum: short-flat..sadece zarardan korunmuş oldum.. kimseyi etkilemek istemem..birazdan silerim. Niye siliyorsun hocaM, fikirlerin ,sistemin gayet net.. Kimse de etkilenmesin bi zahmet...
ikiz tepeler..hakkaten önemli..çoğu hafif hisselerde benzer durumlar var..
Global birazdan yesillenir. Pala biraz yukarı sürer. 116.000 üzerinde kapanış yapar diye tahmin ediyorum
bizimkiler 5-6 bin fazladan çıkmıştı..önce bunu verecekler gibi.. sonra abd den satış gelir ve derken yerli yatırımcı borsacı olur.. Originally Posted by borsa1978 Global birazdan yesillenir. Pala biraz yukarı sürer. 116.000 üzerinde kapanış yapar diye tahmin ediyorum
X30 satıp XTUM alıyorlar
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir. "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Forum Rules
Yer İmleri