Bu arada pasta longdan yana söyliyim.
Bariz londan yana hemde.
Yatırım tavsiyesi değildir.
sp fiçır tutunursa
Bence 3200, pazartesi salı.
demedi dime.![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
İnceleme devam ediyormuş.
https://www.bloomberght.com/dolarda-...reketi-2259383
Bankalararası döviz piyasasında oluşan hatalı fiyatlama, algoritmik işlemleri harekete geçirdi. Hatalı fiyatlamanın algolar tarafından gerçek algılanmasıyla birlikte ağustos vadeli kontratlarda Dolar/TL fiyatı 6.96 TL'den 7.6576 TL'ye fırladı.
SEFER YÜKSEL
Uzun zamandan beri 6.85'lere demir atan dolarda 'algo' hareketi yaşandı. Bankalararası Döviz piyasasında oluşan hatalı fiyatlama, algoritmik işlemleri harekete geçirdi. Robot alımların devreye girmesiyle birlikte Borsa İstanbul'da işlem gören döviz kontratlarındaki temmuz, ağustos, eylül vadeli fiyatlar hızlı yükseldi. Hatalı fiyatlamanın algolar tarafından gerçek algılanmasıyla birlikte ağustos vadeli kontratlarda Dolar/TL fiyatları yaklaşık yüzde 10 fırladı. Ağustos kontratlarında fiyatlar 6.96 TL'den 7.6576 TL'ye yükselirken, temmuz kontratlarında ise fiyatlar 6.90 TL'den 7.02'ye geldi. Bankacılar, İnterbank'taki hatalı fiyatlamanın, robot yazılımları tüm vadelerde harekete geçirdiğini ve algoritmik işlemler gerçekleştiğini ifade ettiler. Bankacılar, bir bankanın spota yanlış kotasyon girmesinin robot yazılımlar harekete geçirdiğini belirtiyor.
Borsa İstanbul'un söz konusu işlemleri incelediği gelen bilgiler arasında.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Dow kapalıyken daldı çıktı ortalığı karıştırdı ama endeks kapanış trend olarak hala ralli modunda... nasıl bi dengeyse endeks bozulmuyor.
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Birazcık güncelleme yapalım, seans içinde ayrıntıya inmemiştim...
Kırmızı çizgi (133.700) obo' nun teyit aldığı çizgi...
Mavi çizgi (130.700) formasyon hedefi...
130.700' ün altına gelmeyecek diye bişey yok...
Oraya kadar gelmişken 129.500' e uğrayacağını düşünüyorum...
O vakte kadar kimse long mong açmasın...
Eee resim nerde ???
![]()
129.500' de OBO' dan TOBO' ya dönmek isterse onun için de zemin hazırlamış...
Bu sefer 132.500' den teyit alıp, 136.500 hedefleyecek...Muhtemelen 137 - 138' lere kadar gider bu durumda...
Böyle olursa 132.500' den long açanlar 3000 puan terste kaldıktan sonra yine de ben bildim diyecek...
VİOP böyle birşey işte...
Son düzenleme : Verge; 03-07-2020 saat: 20:35.
Yer İmleri