Sayfa 74/999 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 585 - 592 arası.

Konu: Viop - XXI

Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Nereye bakıp söylüyon.
    15 dakka gecikmeli desen uymuyor.
    Yarım saat bile sığmıyor.
    Doğru söyle. sen robot musun?
    Robot olmak suç değil, söyle yani özgürce.
    Dow dow dow

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İnceleme devam ediyormuş.

https://www.bloomberght.com/dolarda-...reketi-2259383

Bankalararası döviz piyasasında oluşan hatalı fiyatlama, algoritmik işlemleri harekete geçirdi. Hatalı fiyatlamanın algolar tarafından gerçek algılanmasıyla birlikte ağustos vadeli kontratlarda Dolar/TL fiyatı 6.96 TL'den 7.6576 TL'ye fırladı.

SEFER YÜKSEL

Uzun zamandan beri 6.85'lere demir atan dolarda 'algo' hareketi yaşandı. Bankalararası Döviz piyasasında oluşan hatalı fiyatlama, algoritmik işlemleri harekete geçirdi. Robot alımların devreye girmesiyle birlikte Borsa İstanbul'da işlem gören döviz kontratlarındaki temmuz, ağustos, eylül vadeli fiyatlar hızlı yükseldi. Hatalı fiyatlamanın algolar tarafından gerçek algılanmasıyla birlikte ağustos vadeli kontratlarda Dolar/TL fiyatları yaklaşık yüzde 10 fırladı. Ağustos kontratlarında fiyatlar 6.96 TL'den 7.6576 TL'ye yükselirken, temmuz kontratlarında ise fiyatlar 6.90 TL'den 7.02'ye geldi. Bankacılar, İnterbank'taki hatalı fiyatlamanın, robot yazılımları tüm vadelerde harekete geçirdiğini ve algoritmik işlemler gerçekleştiğini ifade ettiler. Bankacılar, bir bankanın spota yanlış kotasyon girmesinin robot yazılımlar harekete geçirdiğini belirtiyor.

Borsa İstanbul'un söz konusu işlemleri incelediği gelen bilgiler arasında.
    Robotlar devreye girmez. Adam bırakır işlemi robota gider denize.işlemi expert advisor yapar.

Bende forexte çok yaptım öyle

Benim gördüğüm macd uyumsuzluğu çalışmadı.piyasa bull olsaydı çalışırdı.bu satışların devamı gelir

5. Eregl, krdmd, asels dışında tüm bankalar dahil, bütün hepsi grafikleri bozuldu. Geceye short kalabilirim, bir sonraki hedefe kadar. Düşüş hedefleri var tabii hepsinin.

O pastadaki longlarda yüksek açılışla kapanır

7. Garanti mesela, 8,08 inde altında kapatırsa iyice nakavt olur.. ben özellikle krdmd yi bekliyorum, o güzel para bırakacak düşüncesindeyim. Ama önce beklediğim kapanışı yapması lazım..
    Mgros bozmadı.
    Bimas bozuk..

Bu sabah ne yaptılar.?

Sayfa 74/999 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •