Sayfa 893/1001 İlkİlk ... 393793843883891892893894895903943993 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 7,137 - 7,144 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Varan1: SPK'nın işlem yasağı getirdiği Murat Güler hakkında Masak iddiası

Geçtigimiz günlerde SPK, borsada aracı kurumu olan RTA Labaratuvarları ve aynı zamanda A1 Capital’inde Sahibi olan Murat Güler ve şirketlerine işlem yasağı getirmişti. Yeni bir iddia daha ortaya çıktı

Geçtigimiz Günlerde SPK‘ Borsada Aracı Kurum Olan RTA Labaratuvarları ve aynı zamanda A1 Capital’inde Sahibi olan Murat Güler ve şirketlerine işlem yasağı getirdi. Yapılan incelemede piyasa manipülasyonu yaptığı tespit edilen Güler Yatırım Holding İCG Finansal Danışmanlık şirketleri 6 Ay Süreyle İşlem yapamayacak.

“MASAK” I HAREKETE GEÇİRECEK İDDİA”

SuperKulup.com sitesinin haberine göre ismi Borsa Cambazı olarak anılan Güler Yatırım Holding’in patronu Murat Güler’i hayli zor günler bekliyor. Borsada manipülasyon yaptığı tespit edilen Murat Güler hakkındaki borsa camiasında kulaktan kulağa dolaşan dedikoduların ardı arkası kesilmiyor.

İddialara Göre; Murat Güler’in piyasaya milyon doları aşan borçları vardı,ve bu borçlarını ödemekte (30 Milyon Dolar) zorlanınca kendi şirketleri üzerinden manipülasyon yaptı. Ancak evdeki hesap çarşıya uymayınca SPK duruma el koyarak Güler ve şirketleri hakkında işlem yasağı getirdi.

Güler’in Kendisinin bir çok iş adamı ile ortak hareket ettiği ve bu sayede bu kişilerden yüklü miktarlarda kendi şirketine para aktardığı bu sayede hatırı sayılır bir servete sahip olduğu söyleniyor. Güler Yatırım Holding bünyesinde bulunan şirketleri üzerinden alengirli işler çevirerek bir çok işadamından aldığı paraları farklı işlerde kullandığı ortaya çıkınca kendisine borç veren kişiler Güler’in kapısını çaldı.

Alacaklarını bir türlü alamayan bir çok işadamı savcılığa ve MASAK’a suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Superkulup.com
    http://www.patronlardunyasi.com/habe...iddiasi/237476
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

2. Market fislerini bazen atmayip bir koseye koyuyorum....
    Bir sene sonra fiyatlara bakiyorum...
    Tuik rakamlariyla uzaktan yakindan ilgisi yok..
    #●☆¤○•*#☆
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Sokağa çıkan vatandaş �Zam Yağmuru�na tutuldu.

Esnafın kepenklerini açtığı, halkın sokağa çıktığı haziran ayında normalleşme zam yağmuruyla başlayınca, enflasyon aylık yüzde 1.13 ile beklentilerin üzerine çıktı. Böylece yıllık enflasyon yüzde 12.62 oldu.

https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonom...tuldu-5910094/

Gerçektenmi bu böyle.

Sepette oran %21 lerde gıda bu külliyen yanlış bir oran.

Gıda %70 lerde olmalı bir kere

Neden

1 milyon zengin varsa ülkede

55 milyon fakir

Geri kalanda orta gelirde

Bu rakamlar tam bir atmadır.

Lakin sokaktaki enflasyon yıllıkta en az %40 larda.YTD.
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

SPK, Ak Yatırım'ın 76 bin 616 lira idari para cezası ödemesine karar verdi
    Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Ak Yatırım hakkında yürütülen incelemeler sonucunda idari para cezası kesti.

Kurul, bir müşteriye mevcut portföyüyle orantısız şekilde aşırı miktarda işlem yaptırıldığının belirlenmesinin üzerine Ak Yatırım'a 76 bin 616 lira idari para cezası uygulanmasına karar verdi.

https://www.borsagundem.com/haber/sp...-kesti/1502873
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Serbest Piyasa Kurulu (SPK), Rodrigo Tekstil Sanayi ve Ticaret (RODRG) hissesindeki şüpheli işlemlere yönelik yürütülen inceleme sonucunda; Ekrem Ö., Sevgi O, Güzin I ve Ali A.’nın bulunduğu 4 kişi hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusu yaptı.

Suç duyurusu kararıyla şahısların 6362 sayılı SPKn’un 107/3 hükmü uyarınca etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanabilmeleri için; beş yüz bin Türk Lirasından az olmamak üzere, elde ettiği veya elde edilmesine sebep olduğu menfaatin iki katı miktarı parayı Kurul kararından itibaren 15 gün içinde; Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın e-tahsilat hesabına yatırmaları istendi.

Suç duyurusunda bulunulan kişiler hakkında 2 yıl işlem yasağı getirildi.

http://www.patronlardunyasi.com/habe...uyurusu/237475
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), yürütülen incelemeler neticesinde Odeabank'a idari para cezası uygulanmasına karar verdi.

Kurul, Odeabank'a, bir müşterinin tezgahüstü türev işlemlerinin bir kısmına ilişkin ses kayıtları ile emirleri tevsik edebilecek nitelikteki diğer bilgi veya belgelerin sunulamaması sebebiyle 38 bin 308 lira idari para cezası kesti.

http://www.patronlardunyasi.com/habe...-cezasi/237474
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Parasını TL mevduata yatıranın 100 lirasının 6 lirası eridi

TÜFE aylık %1,13 arttı. Buna göre enflasyon yıllık %12,62 oldu. Çekirdek enflasyondaki (C-Endeksi) yıllık artış ise %11,64 oldu. Parasını TL mevduatta tutan yüzde 6 zarar ediyor.

http://www.patronlardunyasi.com/habe...i-eridi/237469
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Adım adım arazi vurgunu! Hangi vekile ballı arazi satıldı?

İBB’de AKP dönemi skandalı: Kiptaş değerli arazisini AKP’li milletvekillerine satmış.

http://www.patronlardunyasi.com/habe...satildi/237433
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    [QUOTE=kubilayhan23;4571469]Borsa İstanbul, Metal Gayrimenkul hisselerinin 6 Temmuz 2020 tarihinden itibaren borsa kotundan çıkarılacağını açıkladı.
    Yıllar önce , bu Hisse'den bende de vardı.. Yüksek maliyetli,(1.20.falan.) olarak Belki de iki yıl falan bekledim.O zamanlar galip Öztürk bu şirketi satmış ve yeni sahipleri de gayrimenkul işine girmişti.Bende umutlanmistim.. Şirket,Sonra dan Doğa kolejini satın aldılar falan ,abidik gubidik işler yapmak istediler,beceremediler,ellerine yüzlerine bulaştırdilar..Derken hisse takibini de, şirket rakibini de bıraktım...
    .Bir gün, Etiler- İstanbul da gezerken tesadüfen şirketin resmi kayıtlarda geçen adresini, merkezini gördüm.. Akmerkeze yakın,ara sokakta,iki katlı bir evin, bahçe den ayrı girişi olan, tek odayı ofis tarzı uyduruk birşey yapmışlar... Baktım içerde kimse yok...İki sandalye bir masa şirket dedikleri sanırım oydu...
    Anladım ki, bunlardan bir halt olmaz..
    Ertesi gün borsa açılır açılmaz 70 kuruş civarında tüm hisseleri zararına sattım....
    Aradan uzun zaman geçti ve dün yukarıdaki ,Kottan atılma haberini gördüm....
    Elinde Metal Hissesi olanlar için üzüldüm doğrusu..Geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum..

Sayfa 893/1001 İlkİlk ... 393793843883891892893894895903943993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •