Sayfa 431/1001 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531931 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,441 - 3,448 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

1. 2018 Mart ayında Babamı ağır sarılıktan İzmir Tepecik eğitim- Araştırma hastanesine yatırdık. 90 yaşındaydı. tahlil- tetkik derken Doçent '' babanızın sarılık olmasına safra kesesinin tıkanması yol açıyor. Keseyi almalıyız '' dedi. Ailemde Her kademeden sağlıkçı olduğu için telefonla anlatınca Dr. Kızkardeşim izin alarak geldi. Konuştular ve ERCP denen bir yönteme karar verildi.

Serviste ERCP için bekleyen 9 hasta vardı ve en yaşlısı babamdı. Birtakım ilaç tedavileri için 5 gün sonraya dediler. kardeşim gitti. ben başında bekliyorum. Öğleden sonra '' yemek yemesin, yarın sabah ERCP yapılacak '' diyorlar ve adamı aç bırakıyorduk. Peş peşe 3 defa böyle olunca , hocaya gittim ve durumu anlattım. Hoca '' babanız 90 yaşında , yoğun bakımda boş yatak olmalı ki beklenmedik bir durumda sürpriz olmasın '' dedi.

Sonuçta tam 12 gün yattı ve en sonunda '' bu iş riskli biz yapamayacağız '' dediler. Ege Ünv. Gastroloji de bir profesörle 600 tl. ye anlaşarak 25 dk. da ERCP yapıldı ve halen yaşıyor.

2. Sonra , serviste yatan ve tedavileri yapılan bir hasta ile konuştuğumda ( taksi sürücüsü idi ) suriyeli 2 hasta dahil hocaya odasında para verilmiş. Benim salaklığımdan ( rüşvet vermeyi beceremem ) nedeniyle taburcu edilmişiz. Hayat yaşanarak öğreniliyor.

Etli butlu sağlıklı bir şeyler konuşsak, hastalık yerine.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Bu arkadaşlarımızı konuşalım işte:
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Şu arkadaşlara da iki kelam yazdım sayın Medwig sağ olsun...
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...05#post4572605
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Etli butlu sağlıklı bir şeyler konuşsak, hastalık yerine.
    Hiç kimsenin hesaba katmadığı- beklemediği kredi faizlerinin düşmesi sonucu , Mal fiyatları uçtu.

Ocak ayı ilk haftası sattığım dairenin olduğu binada 2 komşum bu perşembe günü benden 100 bin tl. fazlasına sattılar. Onlar adına sevindim. Ama başka şehirlerden daire alacaklarmış. yani bu kez alıcı olarak üzülecekler.

ben sattığımda dolar 5,98 lerde idi. 6 tl. den aldığım dolarları 7,12 den satmıştım ( sn. delikanla yazışmıştık burada ) . O parayı da Meyve bahçesine yatırmıştım. Şimdi bahçeye 100 bin artı teklif ediyorlar. Ama satmak için değil, ölünceye kadar oyalanmak için aldığımdan hiç değerlendirmeye almıyorum.

7. Benim için kötü sürpriz olan kısmı ise, Oturacak bir dairem yok. Kiradayım. Tam ömürlük oturma amaçlı daire bakarken bu faiz düşüşü geldi. Sular durulana kadar bekleyeceğim. Verdiğim kira çok komik zaten. Oturduğum binada 2 satılık ilanı çıktı. 20 yıllık sitede dairelere 400 bin istiyorlar. Bu furyadan önce 310 bine satılamayan 3 daire vardı zaten.

8. Küçük şirin il veya ilçe de müstakil bir konut bakacağım artık. Hem güvenlik açısından hem de toplu taşımdan uzaklaşmak için. Zaten okul vs. derdimiz yok. temiz hava, sakin yaşam lazım.

Sayfa 431/1001 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531931 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •