Sayfa 433/1001 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533933 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,457 - 3,464 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    O zaman sizi Erdeğe taşıyalım nüfus az 16 bin filan, ben de arada bir gelir kaçak kesim yapar giderim, bana yakın çünkü.
    O sadece kadın yada erkek nufusudur. Helede yazın 150.000 e kadar vurur
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Karapoyraz Yazıyı Oku
    doların harketine dair bir bölüm mevcur mu forum da
    Burdan çık saga dön caminin ordan sola karsida sagda dolardan bi halt olmaz başlığı var ordan çık cikmaz sokakta dolarcilar vatan hainidir başlığı var
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    O zaman sizi Erdeğe taşıyalım nüfus az 16 bin filan, ben de arada bir gelir kaçak kesim yapar giderim, bana yakın çünkü.
    Reha Bey,Erdek kışın tam anlamıyla emekli cennetidir,yazları ise özellikle son 10 yılda çok fazla sayıda tatil geleneği ve görgüsü olmayan kişiye maalesef ev sahipliği yapmaktadır...not:Bandırma da büyümüş,Erdek in eski halini de bilen bir kişinin izlenimleri...

4.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Reha Bey,Erdek kışın tam anlamıyla emekli cennetidir,yazları ise özellikle son 10 yılda çok fazla sayıda tatil geleneği ve görgüsü olmayan kişiye maalesef ev sahipliği yapmaktadır...not:Bandırma da büyümüş,Erdek in eski halini de bilen bir kişinin izlenimleri...
    Sevgili watcher,

Erdeg'e gelene kadar, cok daha huzurlu yerler var Ege'de.

Dalaman mesela, Koycegiz, Gocek, Fethiye'ye cok yakin, Havaalani var, ve nufus 40.000.

Trafik sorunu yok, hastanesi var, henuz Covid-19'a rastlanmadi..

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Karapoyraz Yazıyı Oku
    doların harketine dair bir bölüm mevcur mu forum da
    En son 6.85'ti.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

6.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Sevgili watcher,

Erdeg'e gelene kadar, cok daha huzurlu yerler var Ege'de.

Dalaman mesela, Koycegiz, Gocek, Fethiye'ye cok yakin, Havaalani var, ve nufus 40.000.

Trafik sorunu yok, hastanesi var, henuz Covid-19'a rastlanmadi..
    Havaalani 5 km, deniz 6 km, portakal bahceleri icinde, havasi inanilmaz temiz.

Deniz seviyesinden 5-6 metre yuksekte kaliyor ve deniz'den estiginde, sayfiye kenti kokusunda bir kent.

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku

Öneriniz için teşekkür ederim. Gerçekten çok sevdiğim yerdi !! Akçay, mudanya, erdek, yalova ( deprem öncesi ) . Hepsinde yaz sezonları 2-3 ay kalmışımdır. Sn. watcher46 nın dediği gibi son 10 yıldır yaz ayları çekilmez oluyor. Bana en çok uyan Akçay dır. Orayı da artık bitirdiler. Belli yaştan sonra insan kalabalığı , gürültüyü, trafiği ve serseriliği kaldıramıyor.

Bu nedenle nüfus yapısı fazla oynamayan, oturmuş, birazda sanayi olmayan ( tarım odaklı geçinen ) yer bakıyorum. Kahraman kazanın 3-5 km. kenarlarına niyetlenmiştim ama incelediğimde sanayi tesisi dolu olduğunu gördüm. Bu günlerde Kütahya emet, bilecik Pazaryeri ilçelerini inceliyorum. Orada yaşayan bazı sivil toplum örgütlerine mail attım. bakalım artık.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Burdan çık saga dön caminin ordan sola karsida sagda dolardan bi halt olmaz başlığı var ordan çık cikmaz sokakta dolarcilar vatan hainidir başlığı var
    Bu kadar mi guzel tarif edilir, GPS gibisin Baskan.

Sayfa 433/1001 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533933 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •