-

Originally Posted by
reha kaya
O zaman sizi Erdeğe taşıyalım nüfus az 16 bin filan, ben de arada bir gelir kaçak kesim yapar giderim, bana yakın çünkü.

O sadece kadın yada erkek nufusudur. Helede yazın 150.000 e kadar vurur
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
Karapoyraz
doların harketine dair bir bölüm mevcur mu forum da
Burdan çık saga dön caminin ordan sola karsida sagda dolardan bi halt olmaz başlığı var ordan çık cikmaz sokakta dolarcilar vatan hainidir başlığı var
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
reha kaya
O zaman sizi Erdeğe taşıyalım nüfus az 16 bin filan, ben de arada bir gelir kaçak kesim yapar giderim, bana yakın çünkü.

Reha Bey,Erdek kışın tam anlamıyla emekli cennetidir,yazları ise özellikle son 10 yılda çok fazla sayıda tatil geleneği ve görgüsü olmayan kişiye maalesef ev sahipliği yapmaktadır...not:Bandırma da büyümüş,Erdek in eski halini de bilen bir kişinin izlenimleri...
-

Originally Posted by
watcher46
Reha Bey,Erdek kışın tam anlamıyla emekli cennetidir,yazları ise özellikle son 10 yılda çok fazla sayıda tatil geleneği ve görgüsü olmayan kişiye maalesef ev sahipliği yapmaktadır...not:Bandırma da büyümüş,Erdek in eski halini de bilen bir kişinin izlenimleri...
Sevgili watcher,
Erdeg'e gelene kadar, cok daha huzurlu yerler var Ege'de.
Dalaman mesela, Koycegiz, Gocek, Fethiye'ye cok yakin, Havaalani var, ve nufus 40.000.
Trafik sorunu yok, hastanesi var, henuz Covid-19'a rastlanmadi..
-

Originally Posted by
Karapoyraz
doların harketine dair bir bölüm mevcur mu forum da
En son 6.85'ti.
-

Originally Posted by
Tinaz
Sevgili watcher,
Erdeg'e gelene kadar, cok daha huzurlu yerler var Ege'de.
Dalaman mesela, Koycegiz, Gocek, Fethiye'ye cok yakin, Havaalani var, ve nufus 40.000.
Trafik sorunu yok, hastanesi var, henuz Covid-19'a rastlanmadi..

Havaalani 5 km, deniz 6 km, portakal bahceleri icinde, havasi inanilmaz temiz.
Deniz seviyesinden 5-6 metre yuksekte kaliyor ve deniz'den estiginde, sayfiye kenti kokusunda bir kent.
-

Originally Posted by
reha kaya

Originally Posted by
watcher46
Öneriniz için teşekkür ederim. Gerçekten çok sevdiğim yerdi !! Akçay, mudanya, erdek, yalova ( deprem öncesi ) . Hepsinde yaz sezonları 2-3 ay kalmışımdır. Sn. watcher46 nın dediği gibi son 10 yıldır yaz ayları çekilmez oluyor. Bana en çok uyan Akçay dır. Orayı da artık bitirdiler. Belli yaştan sonra insan kalabalığı , gürültüyü, trafiği ve serseriliği kaldıramıyor.
Bu nedenle nüfus yapısı fazla oynamayan, oturmuş, birazda sanayi olmayan ( tarım odaklı geçinen ) yer bakıyorum. Kahraman kazanın 3-5 km. kenarlarına niyetlenmiştim ama incelediğimde sanayi tesisi dolu olduğunu gördüm. Bu günlerde Kütahya emet, bilecik Pazaryeri ilçelerini inceliyorum. Orada yaşayan bazı sivil toplum örgütlerine mail attım. bakalım artık.
-

Originally Posted by
ayhan53
Burdan çık saga dön caminin ordan sola karsida sagda dolardan bi halt olmaz başlığı var ordan çık cikmaz sokakta dolarcilar vatan hainidir başlığı var
Bu kadar mi guzel tarif edilir, GPS gibisin Baskan.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri