Sayfa 784/1001 İlkİlk ... 284684734774782783784785786794834884 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,265 - 6,272 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Baya bir bakım yapılmış.
    Arabanın 100 bin bakımı gibi bir şey olmuş.

MKK alım satım komisyonunu
    MKK saklama ücretini falan anlıyorum da
    En anlamadığım şu MKK bakım ücreti.
    Ne yapıyorlar hesabın tozunu falanmı alıyorlar, yağını suyunu mu değiştiriyorlar.
    Aynen hocam, anlamsızca yapılan işler...

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
     Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    Benden de kesinti oldu ama sebebi bulamamıştım. Bunun bir mkk kesintisi olduğunu nereden göreceğiz acaba, mkk'ya mi girmeliyiz?
    Not: evet soygun olmuş biraz.
    Bilmiyorum ki hocam, ben hesaba para yatırdım. Hemen 11 TL kesti, mkk bakım ücreti diye yazı çıktı ekranda.

3.  Alıntı Originally Posted by HRS Yazıyı Oku
    Nasıl hocam anapara korumalı peki karda ne kadar veriyor
    Ana paradan zarar etmeyeceksin sonuna kadar durursan diyor.
    Karın ise üst sınırı yok, o iş o hisselere kalmış artık.%1'de olur % 1000'de.Kısmet artık

4.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    muhterem zevat-ı kiram ; şimdi diyelim ki bir yurttaşımızın 33 farklı kurumda yatırım hesabı olsun ( bankalar : 4 yaprak yonca , whitebank , yapı freddy , buhranbank , rodeğo , fiba hüsnü , cicibici , eyhçesssbisi , şugarbank , peoplebank , ereğli demir çelik pardon yanlış oldu , workbank , seabank .... aracı kurumlar : iş yatırım , yapı kredi yatırım , alnus , piramit , meksa ,yatırım finans , integral ,
    ahlatçı , turkish yatırım , mercan dede yok olmadı , ata , garanti yatırım , global , tacirler , acar , vakıf yatırım , halk yatırım , ziraat yatırım , osmanlı , ünlü joğ , teb yatırım , tera menkul ) şimdi bu yurttaşımızın MKK yıkama yağlama rot balans pasta cila masrafları tek bir kurumda yatırım hesabı olan yurttaşımıza göre daha çok mu oluyor yoksa MKK ha bir hesap ha 33 hesap farketmez ben işleme hacme bakarım deyip aynı ücreti mi bülbüllendirip , yatırımcı hesabından - hesaplarından margarinliyor....

not : zahmet edip saymayın , yazdıktan sonra 4 kez kontrol ettim gönderimi , evet kurumların toplamı osüç ...
    O işi karıştırıyorlar genelde.
    Ama şöyle demiştik MKK kesintileri için
    MKK periyodik kesintileri 3 çeşittir.
    1-MKK alım satım komisyonu(O bankadan yada kurumdan yaptığınız alım satım kadar kesmeli)
    2-MKK saklama ücreti(O banka yada kurumdan alıp tutuğunuz ürünler için kesilmeli)
    3-MKK hesap bakım ücreti.(Sıkıntı burda. her kurum aslında tek olan MKK hesabını kendi nezdinde sandığı için hepsi ayrı ayrı kesebiliyor.)

Olay şu aslında,
    Bunları MKK kendi kesmiyor MKK tarifesine göre her banka/kurum kesip MKK'ya gönderiyor.
    O yüzden 3.de sorun olabiliyor.

Ama olsun sizin yazdığınız 33 kurumda ayrı ayrı bakım ücreti keserse hesabınıza daha iyi bakım yapılmış olur dert etmeyin.

5. benim osüç kurumda hesabım yok ki ... bir senaryo olarak yazdığım yazıyı düzgün olsun diye teyit ettim ... baklavalık yufka gibi yayılmaya gerek yok. 1 aracı kurum 2 banka 2 kredi kartı ( birisi kırılırsa falan anlık olarak dımdızlak kalmayasın diye o da ) yeterli insana ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    muhterem zevat-ı kiram ; şimdi diyelim ki bir yurttaşımızın 33 farklı kurumda yatırım hesabı olsun ( bankalar : 4 yaprak yonca , whitebank , yapı freddy , buhranbank , rodeğo , fiba hüsnü , cicibici , eyhçesssbisi , şugarbank , peoplebank , ereğli demir çelik pardon yanlış oldu , workbank , seabank .... aracı kurumlar : iş yatırım , yapı kredi yatırım , alnus , piramit , meksa ,yatırım finans , integral ,
    ahlatçı , turkish yatırım , mercan dede yok olmadı , ata , garanti yatırım , global , tacirler , acar , vakıf yatırım , halk yatırım , ziraat yatırım , osmanlı , ünlü joğ , teb yatırım , tera menkul ) şimdi bu yurttaşımızın MKK yıkama yağlama rot balans pasta cila masrafları tek bir kurumda yatırım hesabı olan yurttaşımıza göre daha çok mu oluyor yoksa MKK ha bir hesap ha 33 hesap farketmez ben işleme hacme bakarım deyip aynı ücreti mi bülbüllendirip , yatırımcı hesabından - hesaplarından margarinliyor....

not : zahmet edip saymayın , yazdıktan sonra 4 kez kontrol ettim gönderimi , evet kurumların toplamı osüç ...
    Benim 15'inde hesabım var...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

7.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    benim osüç kurumda hesabım yok ki ... bir senaryo olarak yazdığım yazıyı düzgün olsun diye teyit ettim ... baklavalık yufka gibi yayılmaya gerek yok. 1 aracı kurum 2 banka 2 kredi kartı ( birisi kırılırsa falan anlık olarak dımdızlak kalmayasın diye o da ) yeterli insana ...
     Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Benim 15'inde hesabım var...
    insan üstü bir varlıksın ... insan-ı kamilin hammaddesisin ... yüce jmk99
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Ana paradan zarar etmeyeceksin sonuna kadar durursan diyor.
    Karın ise üst sınırı yok, o iş o hisselere kalmış artık.%1'de olur % 1000'de.Kısmet artık
    Hocam sonu 2021 deniyor o zamana neler olur ara ara çıkma yerleri yok mu

Sayfa 784/1001 İlkİlk ... 284684734774782783784785786794834884 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •