Pal Nostalji'de "Akdeniz Aksamlari" caliyor.
Konuya bayagi uydu.
Pal Nostalji'de "Akdeniz Aksamlari" caliyor.
Konuya bayagi uydu.
Yaklaşık 30 yıldır aynı yere gidiyoruz. Bir zamanın sakin plajlarında şimdi iğne atsan yere düşmüyor. Özellikle bayramlarda çılgınlık derecesinde kalabalık var. Artık eski günlerin gelemeyeceğini biliyorum bu nedenle anı yaşayın. İyi günler geçmişte kaldı. Daha iyileri geliyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Turkiyenin haritasina bir bakin Balikesirden basla Antalyaya kadar in. Butun kiyi boyunca bozulmayan bir yer yalnizca bir yer soyleyebilirmisiniz?
Elbetteki oyle bir sey yok. Hepsi bozuluyor her gecen gun.
Herhangi bir beldenin ismini internete girin ve yorumlara okuyun. Yorumlar ister google reviews olsun ister eksisozluk ister foursquare farketmez. Yorumlardaki tarihlere bakarak 2020 ye kadar gelin. Butun sikayetler ayni
Her yer insaat eskiden ne kadar bakir ve guzeldi
Heryer sivrisinek eskiden boyle degildi
Eskiden park etme sorunu yoktu simdi park etmek ya parali ya yer yok
Cok ama cok kalabalik
Yazlik fiyatlari hizla artiyor eskiden kimsenin yuzune bakmadigi dagin tepesindeki araziler simdi kapis kapis
Eskiden plajda yada beldenin icinde hic hirsizlik duymazdik simdi devamli hirsizlik duyuyoruz
ve daha niceleri
Yukaridaki yorumlarin hepsi butun beldeler icin gecerli arkadaslar. Her gun daha kotuye gidecek bundan kurtulus yok.
Bunun en buyuk sebebi sosyal medya. Sosyal medya sayesinde adini sanini duymadigimi plajlar beldeler koyler sahil kasabalarini duyuyor insanlar. Insanlar Avrupadan yalnizca resmini gordugu arsalari almak icin ucaga atlayip arsayi alip geri donuyorlar. Neden vekalet verip isini halletmiyor bilmiyorum. Ama Ege bolgesinde cok uzun zamandir arsa cilginligi var. SIT alanina insaat yapmak yasak ama millet kapis kapis aliyor. Soruyorsun "kardes insaat yasagi var bosuna aliyorsun". Cevap "burasi Turkiye nasil olsa bir gun af cikar". Hakkatende cikti 1-2 sene once.
Bu sosyal medya yuzunden cebinde 3 kurus olan ipsiz sapsiz ne kadar adam varsa bekar yada evli sahillerde dolaniyor. Gozumle gordum. Hayir ne var yani Bitez i gormesen olecekmisin? Sonra yola cikip parasizliktan otostop cekiyor para dileniyor kariya kiza sarkiyor.
Parasizliktan otele gidemiyor tamam eyvallah ama sonra gidip cadir alip cadiri yuruyus yoluna kuruyor. Ihtiyac giderecek tuvaletler aksam 9 da kapaniyor gidiyor hacetini kumsala yapiyor bazen denize yapiyor. Sallamiyorum gozumle gordum kusadasi guzelcamlida.
Beldenin icindeki halka acik parka adam gitmis cadir kurmus cunku cadir alanina para vermek istemiyor. Ulkenin haline bak.
Sokaklarda entarili araplar Afgan Paki dogu Avrupanin koyluleri. 30 sene once ne kadar guzeldi anlatsam burada gorduklerimi yasadiklarimi kimse inanmaz heralde. Vaybe yaslanmisiz.
Butunbu kotuye gidis yuzunden parasi olan Yunanistan yada Kibrisa kaciyor. Eskiden kiziyordum simdi bir sey demiyorum onlarda hakli.
Bi gün sahilde içiyoz
İçkininde tesiri
Sorduk birbirimize
Kışın 200 yazın 2 bin kişilik tatil beldesi nere diye
Ege Akdeniz’de oyle bi yer yok
Sinop un sahil köyü olsa olsa
Seenob. Ya pandemide guneyde niye kazık yiyonuz
Hem insanı hem sahili güzel
Oralı değilim
Reklam değil
Yer İmleri