Artan

56,10 10 18:10
67,70 9.99 18:10
37,66 9.99 18:10
15,53 9.99 18:10
6,06 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
154,30 -9.98 18:10
10,94 -9.96 18:10
35,26 -9.96 18:10
11,69 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.755.512.533,92 18:10
7.660.110.704,50 18:10
5.585.031.533,70 18:10
4.412.365.760,64 18:10
4.281.834.851,10 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7990 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XXI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    OYAKC grafiğine bak bir de :-)
    OYAKC de şöyle bir oyun olabilir, yabancıların payı az, X30 a sonraki dönem sokarlar, o arada endeks takip eden fonlar vs mecburen almak durumunda kalabilir.

Aslan çimento'nun arsası 1.5 milyar dolar eder diye yazmış birisi. Sadece çimento olmayabilir hikaye, bir sürü maden ruhsatları var.
    Bilanço gelmeden değerleme yapmak zor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    OYAKC de şöyle bir oyun olabilir, yabancıların payı az, X30 a sonraki dönem sokarlar, o arada endeks takip eden fonlar vs mecburen almak durumunda kalabilir.

Aslan çimento'nun arsası 1.5 milyar dolar eder diye yazmış birisi. Sadece çimento olmayabilir hikaye, bir sürü maden ruhsatları var.
    Bilanço gelmeden değerleme yapmak zor.
    Çimentolarda hep arsa hikayesi yazılır ama çok azı doğrudur...

Karşılıklı alımlar ile yukarı çekildiğini zannediyorum. Zorda kalınırsa emeklilik fonlarına alım yaptırılabilir...

YTD...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Çimentolarda hep arsa hikayesi yazılır ama çok azı doğrudur...

Karşılıklı alımlar ile yukarı çekildiğini zannediyorum. Zorda kalınırsa emeklilik fonlarına alım yaptırılabilir...

YTD...
    Bütün hisselerde hikaye alınıp satılıyor malesef.

Kartal'da arsaya imar çıkmış dediler ECILC hareketlenmedi bugün. Orada da gizli bir hikaye olablir takip ediyorum.
    >>>>>>>>>>
    https://jewishlifenews.com/uncategor...on-canvas-inc/
    Feldspar Market In-Depth Analysis of Industry Share, Size, Growth Outlook up to 2027 Eczacibasi Esan, Micronized Group, Imerys Minerals, Sibelco, The Quartz Corporation, Canvas Inc

Bütün hisselerde hikaye alınıp satılıyor malesef.

Kartal'da arsaya imar çıkmış dediler ECILC hareketlenmedi bugün. Orada da gizli bir hikaye olablir takip ediyorum.
    >>>>>>>>>>
    https://jewishlifenews.com/uncategor...on-canvas-inc/
    Feldspar Market In-Depth Analysis of Industry Share, Size, Growth Outlook up to 2027 Eczacibasi Esan, Micronized Group, Imerys Minerals, Sibelco, The Quartz Corporation, Canvas Inc
    Hisseler önce yüksek fiyatlara çekilir sonra hikaye ve haberler gelir :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Hisseler önce yüksek fiyatlara çekilir sonra hikaye ve haberler gelir :-)
    Eczacıbaşı madencilikde önce çıkıyor gibi. Doğru dürüst bilgi yok ama kurşun, çinko ve altın işinde büyüyorlar, seramik porselen vs'de kullanılan minerallerde dünyada söz sahibi bir kaç firmadan biriymiş. hisseler 15 senede bir hareketleniyormuş

Eczacıbaşı madencilikde önce çıkıyor gibi. Doğru dürüst bilgi yok ama kurşun, çinko ve altın işinde büyüyorlar, seramik porselen vs'de kullanılan minerallerde dünyada söz sahibi bir kaç firmadan biriymiş. hisseler 15 senede bir hareketleniyormuş
    5-6 yıllık haber bu... Genelde zirvede bu haber hatırlanır :-) YTD.

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    ecılc çok sağlam bir hareket bekliyorum bende ariston baba

8.  Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    ecılc çok sağlam bir hareket bekliyorum bende ariston baba
    Eczacıbaşı'nın hükümet ile arası nispeten daha iyi, önünü açabilirler.
    Az alıp sabırla izlemek lazım, PD/DD düşük olup kar eden az şirket arasında, belki ileride birleşme işi olur, karmaşık bir yapısı var.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •