Sayfa 141/999 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: Viop - XXI

1. Vodafon Hindistan'da sorun var haberi vardı bugün.

https://www.finansgundem.com/haber/v...cek-mi/1503709
    Vodafone'un Hindistan birimi iflas bayrağını çekmeye gün geçtikçe yaklaşıyor. Borçlarını ödeyemeyen şirket düşen hizmet kalitesi nedeniyle müşteri de bulamıyor.
    ...
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Tesla bi dahi

Vücut şekli suratı
    Gelişinden belli Adamın
    Upuzun bacaklar kollar bembeyaz ten artiz gibi biri

Ben insanların dış görünümleriyle
    Bazı diğer özelliklerinin bağlantıları olduğunu sansamda
    İspat edemiyorum zaten biraz ırkçılığada giriyor

Ama gerçek hayatta tesla nın uzak akrabası olduğunu düşündüğüm birini tanıdım bu kişi garibanda olsa cin gibi biriydi. Yani tezimde haksız sayılmam neticede sağlamasını yapmış oldum.
    Ortak akıl düzlemi dışındaki şeylere hurafe deniyor.

Öte yandan benim de şahsi düşüncem, insan dışı unsurlar hayatımıza bir şekilde çok fazla etki ediyor şeklinde.

Bir de dilenciler akşam olunca nereye gidiyor bir gün takip edeceğim.

3. Bugün açığa satış yapılanlar yayınlanmış mı?

4. Son dakikalarda yukarı hareketin sebebi açığa satış yapan yabancı kurumların pozisyon kapatması olabilir diyor Bloomberg. Swap faizlerindeki yükselişte bunu destekliyormuş.

5.  Alıntı Originally Posted by borsa1978 Yazıyı Oku
    Son dakikalarda yukarı hareketin sebebi açığa satış yapan yabancı kurumların pozisyon kapatması olabilir diyor Bloomberg. Swap faizlerindeki yükselişte bunu destekliyormuş.
    Daha güzel en üst fiyattan aldı gerizekalılar. Özellikle kurum ismi vermeyeyim de EKGYO tahtasındaki fena ezildi.Parçaladılar resmen

6.  Alıntı Originally Posted by borsa1978 Yazıyı Oku
    Son dakikalarda yukarı hareketin sebebi açığa satış yapan yabancı kurumların pozisyon kapatması olabilir diyor Bloomberg. Swap faizlerindeki yükselişte bunu destekliyormuş.
    Hikaye. Açığa satış yapanların elinde zaten malları var. Çoktan topladılar onları. Ben thy de bariz açık vurduklarını gördüm de onu merak etmiştim.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Vodafon Hindistan'da sorun var haberi vardı bugün.

https://www.finansgundem.com/haber/v...cek-mi/1503709
    Vodafone'un Hindistan birimi iflas bayrağını çekmeye gün geçtikçe yaklaşıyor. Borçlarını ödeyemeyen şirket düşen hizmet kalitesi nedeniyle müşteri de bulamıyor.
    ...
    Hindistanda müşteri bulamamak için çok çaba sarf etmek gerekiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

8. Çeviri düzgün olmayabilir. Negatif faiz oranını akıl biraz tam kabul etmiyor, ödeme tablosunda faiz yerine alacak konulacak muhtemelen devlet ondan da vergi alacaktır. Devletler de belki hazır değil.

https://www.finansgundem.com/haber/b...yarisi/1503533

BOE Başkanı, bankaları negatif faiz oranlarının getireceği zorluklar konusunda uyardı

İngiltere Merkez Bankası Başkanı Andrew Bailey, bankaları negatif faiz oranlarının getireceği zorluklar konusunda uyardı.

Bailey, geçen ay gönderilen bir mektupta, olumsuz bölgeye geçişe uyum sağlamanın şirketler için önemli bir operasyonel taahhüt olacağını bildirdi.

Bailey, birçok kişinin bilgisayar sistemlerini değiştirmek, pozitif oranlar için tasarlanmış bir sözleşmeyi güncellemek ve müşterilerle nasıl iletişim kuracağını belirlemek için bir yıla ihtiyacı olacağını belirtti.

Sayfa 141/999 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •