Sayfa 204/999 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: Viop - XXI

1.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Yabancı yatırımcı yerine koyun kendinizi

Paranız var bilmediğiniz yaşamadığız bir ülkede

Dolar konuşmak yorum yapmak yasak

Açığa satış yasak

Netfilix sosyal medya yasaklanması vs konuşulması

Siz olsanız ne yaparsınız daha çok madde yazarız da yazmıyorum
    Valla ben bırak yabancı olmayı, imkanım olsa burada yatırım yapmam. Şartlar sebebi ile mecburen buralara yatırım yapıyoruz. Ne neden çıktığı belli, ne neden indiği belli olmayan bir borsa.

2.  Alıntı Originally Posted by sartorius Yazıyı Oku
    endeks 104 olunca gelir yazarım dediniz,tuturamadınız,şimdide bankalar şu kadara düşerse alırım lafları komik olmuyormu kedi ile ciger meselesi oldu hayırlı işler
    Endeks hedefim 104 aynen geçerli olduğun da anarım sizi de en azından ben cesaretli pozumu yazıyorum fikir beyan ediyorum sizden bunu da göremedik

3.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Endeksteki değerden ötürü bu fiyatlardan

Banka kağıdı almam

Çünkü endekse satış gelse ben çıkmadım demez düşecektir

Aynı şey sahip olduğum tübraş içinde geçerli hesaplı buluyorum para da var ama almıyorum ek misal

Kaldıki batık krediler çoğalacak
    Bedelli olur die de düşünüyorum

Akbank 5 altı
    Garan 7 altı
    Halk 4 altı olursa almayı düşünebilirim
    Tüprasın hacmi iyiydi bugun.Para girişinde de 1.oldu.
    91,5 u kırar ve üstünde kalırsa güzelleşebilir
    ytd

4. Yarın şır şır yapalım mı Bigşort abi
    Bugün sordum cevap vermedin
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
    Ne bilim valla bu 82-120 bin benim algıları tamamen bozdu.
    Üç sene önce ekgyo 3.20 de riva, yenihavaalanı, kanal istanbul, emlak bankası açılacak, bir sürü arsa ev satışları haberleriyle dağıtılıp 1 liraya dolu dolu açığa satış short ne varsa basıp düşürülmüştü. O kadar beklentiyi gece gündüz haber yaptılar dağıtıp kaçtılar. Sonra 1-1.50 ler arası silkeleyip şimdi ki 0.64 faizle 3 yıl sonra ödemeli ev satışlarıyla iki ayda 1 liradan 2.30 a çektiler.
    Endeks 80-90 binlerde de yok faiz indirimleri bankalara yarar swap kıl tüy derken milleti bankalara çekip aynısını yaptılar. Bundan sonra bankaların yükselmesi için olumsuz haberlerle dökme işlemleri yaparlarsa şaşırmamak gerek. Uyuz uyuz işler...
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yarın şır şır yapalım mı Bigşort abi
    Bugün sordum cevap vermedin
    Ben şır şırı 5 inden beri bekliyorum

Ayın 5 inden bugüne kadar tamamen tüm pozumu buna göre aldım

Yazını görmedim o yüzden
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Endeks hedefim 104 aynen geçerli olduğun da anarım sizi de en azından ben cesaretli pozumu yazıyorum fikir beyan ediyorum sizden bunu da göremedik
    çok yazmaya gerek yok ben bankalarla mutluyum,5,65 maliyetle akkızıza devam pay vadeli olarak ve güzel ekmek yedirdi,birde şu var her gün dua ettim iyiki bankadayım diye,akkıza girdiyimde viop30 115 idi,muhahhak bir noktada shorta geçer deli zarar yazardım

8. yerli yatırımcı borsaya ilgi gösteriyormuş..ulen sürü yaptılar yerli yatırımcıyı..dolara baskı kur..faizi enflasyonun altında tut..dolar ve altına alımlarda her seferinde %1 vergi al..yani sürünün etrafını çitlerle çevir..borsaya daha doğrusu mezbahaya doğru koştur koyunları..ondan sonra yoğun ilgi var de..sonra da a haberde piyasa ederini nasılda buluyor dedirt..yabancı çıksa da yerli yatırımcı ile piyasa ederini buluyormuş..

Sayfa 204/999 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •