Sayfa 320/999 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: Viop - XXI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    banka yatırımcısı olsam kafayı yerdim herhalde. mavi çizgi sinai endeks yatırımcısı kırmızı çizgi banka yatırımcısı.

fakat şubat ayında cumhurbaşkanı konuşmasından sonra dedim bunlar iflah olmaz.

yaptığımız düzenlemeyle bankaların karından 30 milyar tl silip vatandaşın cebine koyacağız demişti.

ne bekliyorsunuzki bu konuşmadan sonra.
    aynen Dostum çok haklısın. bunun sonucunda bankalarda fiyatları düşük tutarak yatırımcıyı çektiler 30 bin puan yükselişte havamızı aldık. şimdide endeks düşecekse en önden biz düşeceğiz diyorlar. bataklığa girdik çıkamıyoruz
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

2. Borsa neden yükseliyor.

Bir fıkra var sonu şu şekilde:
    >>
    https://fwmail.net/yasam/soba-felsefesi
    ...

Bu esnada Köylü içeri girer... Hepsi birden sobayı neden yarım metre yukarıda kurduğunu sorarlar... Köylü gayet saf bir şekilde şöyle cevap verir:

- Boru Yetmedi!
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Dow dönüşe başlasın, kaplanların nasıl yavru kediye döndüklerini görürüz Sn Abka.
    82 bin endekste bacakların titremesinin üzerinden çok zaman geçmedi ama unutuluyor işte.
    2000 yılında 100 binlerce yavru yatırımcı borsaya tövbe etti..o zaman da sabah seansa gelenler o piti piti ile hisse seçer, gün sonu hissesi %3-5 artan, hissem tavan olmadı diye üzülürdü. o zamanlar da yabancı deli gibi satar, ama borsa çıkmaya devam ederdi.

.com krizi dedik o zaman ki çöküşe...nasd** aynen o zaman ki gibi çılgın yükselişler yapıyor...o zamanın yavru yatırımcıları belki dönmedi ama, onların çocukları şu an babaları gibi son model spor araba hayali kurarak daldan dala konuyor...sonuç büyük ihtimal aynı olacak.

Bu nedenle, sosyal medyadaki furyaya uyup burada da ballandırarak şunu aldım, %5-10 aldım diye reklam yapıldığını görüyorum...bırakın bu işleri, kazanıyorsanız kendinize saklayın...belki tecrübeliler kaçmayı becerir..ama yeni giriş yapan yavvrular telef olur...yazıktır, günahtır...90 bin altında ağlayanlar, ya da ortada olmayanlar bu seviyelerde hava atmayı bıraksın bence.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    bankalara bildiğiniz robotları bağlamışlar. işc ye bakın 5,50 ye koştu 5,43 e düştü. ianılır işler değil..
    isc en son bulaşılacak banka hükümetle takışmalarından dolayı.

cumhurbaşkanı kafaya takmış hiç kurtuluşları yok.

çıkarsa bile mal satmak için çıkarırlar.

5.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    aynen Dostum çok haklısın. bunun sonucunda bankalarda fiyatları düşük tutarak yatırımcıyı çektiler 30 bin puan yükselişte havamızı aldık. şimdide endeks düşecekse en önden biz düşeceğiz diyorlar. bataklığa girdik çıkamıyoruz
    reklamın iyisi kötüsü olmaz...belki de bir sürü insanın aklına banka almayı da sen soktun...her gün ah vah ediyorsun, bari yazma..totem yap..belki yükselir

Bu arada banka hissesi hiç almadım, almayı da düşünmedim...bu iktidar sürdükçe bankalar üvey evlat muamelesi görür..kaldı ki, zaten negatif faiz dünyasında, tüm dünyada salt bankacılık yapan bankalar (yatırım bankacılığı hariç), ölüm trendinde.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    isc en son bulaşılacak banka hükümetle takışmalarından dolayı.

cumhurbaşkanı kafaya takmış hiç kurtuluşları yok.

çıkarsa bile mal satmak için çıkarırlar.
    Çok ucuz ama bence birleşme işlemi selamet ile bitmeden sakat, hisse güçlü tepki vermiyor. Bir de A, B, Kurucu hisseleri fezaya çıkmış. Bilmediğimiz şeyler olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Altinda fena carpildim. Ne varsa endekste var

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    o rizede başkası banlar seni
    O yaylada bile burayı takip ediyordur

Sayfa 320/999 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz