Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Borsa neden yükseliyor.
Bir fıkra var sonu şu şekilde:
>>
https://fwmail.net/yasam/soba-felsefesi
...
Bu esnada Köylü içeri girer... Hepsi birden sobayı neden yarım metre yukarıda kurduğunu sorarlar... Köylü gayet saf bir şekilde şöyle cevap verir:
- Boru Yetmedi!
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
2000 yılında 100 binlerce yavru yatırımcı borsaya tövbe etti..o zaman da sabah seansa gelenler o piti piti ile hisse seçer, gün sonu hissesi %3-5 artan, hissem tavan olmadı diye üzülürdü. o zamanlar da yabancı deli gibi satar, ama borsa çıkmaya devam ederdi.
.com krizi dedik o zaman ki çöküşe...nasd** aynen o zaman ki gibi çılgın yükselişler yapıyor...o zamanın yavru yatırımcıları belki dönmedi ama, onların çocukları şu an babaları gibi son model spor araba hayali kurarak daldan dala konuyor...sonuç büyük ihtimal aynı olacak.
Bu nedenle, sosyal medyadaki furyaya uyup burada da ballandırarak şunu aldım, %5-10 aldım diye reklam yapıldığını görüyorum...bırakın bu işleri, kazanıyorsanız kendinize saklayın...belki tecrübeliler kaçmayı becerir..ama yeni giriş yapan yavvrular telef olur...yazıktır, günahtır...90 bin altında ağlayanlar, ya da ortada olmayanlar bu seviyelerde hava atmayı bıraksın bence.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
reklamın iyisi kötüsü olmaz...belki de bir sürü insanın aklına banka almayı da sen soktun...her gün ah vah ediyorsun, bari yazma..totem yap..belki yükselir
Bu arada banka hissesi hiç almadım, almayı da düşünmedim...bu iktidar sürdükçe bankalar üvey evlat muamelesi görür..kaldı ki, zaten negatif faiz dünyasında, tüm dünyada salt bankacılık yapan bankalar (yatırım bankacılığı hariç), ölüm trendinde.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Altinda fena carpildim. Ne varsa endekste var![]()
Yer İmleri