Sayfa 85/101 İlkİlk ... 3575838485868795 ... SonSon
Arama sonucu : 806 madde; 673 - 680 arası.

Konu: orta vade model portföy ( temel-teknik-kademe analizi )

1.  Alıntı Originally Posted by Ahmet Buğra Yazıyı Oku
    Günaydın sevgili Aksakal ve forumdaşlar.
    Sanırım uzun zamandır MGROS ile alakalı bir şey konuşulmadı ya da ben kaçırdım.
    Bu hissede de son derece güzel bir hareket gözüküyor.
    Yorumlamanızda bir sakınca yoksa eğer bir kaç satır yorum rica ediyorum.
    Yukarıda bir mantık kurmuşsunuz "ben buradan bu hisseyi alır mıyım diye sorun kendinize", açıkçası ben buradan bu hisseyi alırım
    Size göre hissenin gelişim nasıl gidiyor?
    Teşekkürler
    bir sayfa once yorum var sayin forumdasim ...

zaten hisseler hakkinda yazilacak hersey yazildi soylenecek hersey soylendi topikte....

ayni seyleri tekrar etmekten oteye gitmiyor sık sık yazmak ....

o yuzden topikte bir goz gezdirilirse 3 hisseye dairde tum fikir hedef gorus ve beklentilerimin yazildigi gorulecektir ...

mantaliteye gelince...
    zaten siz kendi adiniza olan cevabi kendijiz vermissiniz .... tek yapilmasi gereken sabretmek ve beklenek ..

kolay gelsin
    bol kazanclar

2. arkadaslar bence işin ehli olmayan heyecanını yonetemeyen arkadaslar bugun 6.30 a kadar ekranini kapatsin baska birseyle ilgilensin fiyat dahi bakmasin ....

3.  Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    arkadaslar bence işin ehli olmayan heyecanını yonetemeyen arkadaslar bugun 6.30 a kadar ekranini kapatsin baska birseyle ilgilensin fiyat dahi bakmasin ....
    sn aksakal, bu tip tavsiyeleriniz de hakkaten çok önemli (en azından benim gibi acemi sayılanlar için). günün işaretlerini almanız ve uyarınız için teşekkürler

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    MGROS
    ne guzel gidiyor yine usul usul caktirmadan ..
    Mesaj alınmıştır,
    O halde beklemeye devam,
    Teşekkürler tekrar.
    Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

5. TAVHL

bugun kapanistan sonra veya haftaya bir. haber dusebilir ...

borsada haber sessizligi denen bir olgu vardir arkadaslar....

bugunki sakinlik bir durulma degil firtina oncesi sessizligi andiriyor ..

TAVHL in bizi cok fazla bekletecegini dusunmuyorum ...

6. arkadaslar ....
    hazir haftasinonu iken soyle birsey yapalim diyorum .

herkes ilk gununden bugunune borsa hikayesini anlatsin ...
    nasil aklina geldi nasil karar verdi hangi hisseleri aldi ne kadar kar zarar etti ne hatalar yapti neyi duzelti. neye gore alir neye gore satar vs ..
    .

bence istifade edilecek cok sey cikar herkes samimiyetle hikayesini paylasirsa....

burayi tamamenbegitim yazilarina donusturmek istiyorum ...

ve genel tabloyu gorursek daha faydali bir yol izleriz

7. 6 yıl kadar önce bir akrabamın anlatımıyla başladım sn aksakal. 2 haftada %50 erimişti sermaye. sermaye pul oluverdi. sözde araba değiştirecektim. sonra neyin nesidir bu borsa diye kendimce araştırmalar yaptım, özellikle teknik analiz okumaya çalıştım. bazen kazandım bazen kaybettim. sonraları acelecilikten kurtardım kendimi sabırlı davrandım ama yine beklediğim gibi olmadı. temel anlamda bişeyler hep eksik kaldı. bu anlamda güvenilir orta vade yatırımı hep aklımın bir köşesindeydi ki topiğinizi farkettim. daha önce sölediğim gibi başka yerlere artık bakmıyor ve eğitim amaçlı paylaşımlarınızı takip ediyorum. orta vade modelinizin eğitim içeriğiyle birlikte zaman içinde devamını bu yüzden çok arzu ediyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by amdmclaren Yazıyı Oku
    6 yıl kadar önce bir akrabamın anlatımıyla başladım sn aksakal. 2 haftada %50 erimişti sermaye. sermaye pul oluverdi. sözde araba değiştirecektim. sonra neyin nesidir bu borsa diye kendimce araştırmalar yaptım, özellikle teknik analiz okumaya çalıştım. bazen kazandım bazen kaybettim. sonraları acelecilikten kurtardım kendimi sabırlı davrandım ama yine beklediğim gibi olmadı. temel anlamda bişeyler hep eksik kaldı. bu anlamda güvenilir orta vade yatırımı hep aklımın bir köşesindeydi ki topiğinizi farkettim. daha önce sölediğim gibi başka yerlere artık bakmıyor ve eğitim amaçlı paylaşımlarınızı takip ediyorum. orta vade modelinizin eğitim içeriğiyle birlikte zaman içinde devamını bu yüzden çok arzu ediyorum.

tesekkur ederim sayin forumdasim .. ..

cok acik ve net yaziiyim ....
    EĞİTİM DISINDAKI HISSE GORUSLERINDEN BUNDAN BOYLE SADECE FORUMA KATKI SAGLAYANLAR FAYDALANACAK ...

egitim paylasimlarina burdan devam...

arkadaslar ben kimseden alkis rakdir para pul tesekkur taltif beklemiyorum .
    kimseye kendimi ispatada ihtiyaci olan biri degilim ..

ama sunu goruyorumki insanlar sifir katki ile hazirciliga alisiyorlar ....

bu topigin amaci bu degil.

katkidan kastim iyi niyet temenni tesekkur tebrik vs de degil ... zaten bu tur faydasiz paylasimlarin olmamasini rica ettim ...

ancak pozitif banadaki ici dolu paylasimda cok az topikte....

bu topik basindan itibaren aklibasinda ucbes forumdaisn yerinde sorularina verilen cevaplar ve aciklamalar sayesinde bugune geldi ...

katkida bulununki fayda artsin ... burda yazip yazmamk bana bisey katmiyor arkadaslar ... hicbi karsilik olmadan ben size bisey katsin istiyorum ..

borsada kendi baliginizi tutmayi ogrenmesseniz BATARSINIZ bu kadsr ner... ve giden sadece para olmaz saglik aile yasam kalitesi herseyi etkiler ...

bende dahil birinin soylemine dayanarak alsat yapiyorsaniz size samimi tavsiyem borsayi birakin ....

Sayfa 85/101 İlkİlk ... 3575838485868795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •