Sayfa 829/1001 İlkİlk ... 329729779819827828829830831839879929 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,625 - 6,632 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Hayır o konuyla ilgili yaptırım gibi bir şey söz konusu olamaz.
    Ama genel bir tedirginlik yaratabilir yatırımcıda.
    Anladım, sağolun hocam.

Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    Sn. Medwig hisse yoğun fonlar hakkında konuşuluyor, elimizdeki fonun içinde hisse var. Dolayısıyla da bist hakkında konuşuluyor. Bu durum size daha önce de söylendi. Herhangi hisse özelinde konuşma olmuyor ayrıca.
    Tabiini fonların dahil olduğu hisseleri yazabiliriz benim derdim konu disi alakasız naber , nasılsın , havalar güzel , yada karşılıklı anlamsız atışmalar .. Bunlar oldumu başlıkta istenenler görünmüyor ve insanlar rahatsız yoksa tabiini fonlarla ilgili hisseler yazılabilir Ama onuda şuradan bu hisse aldım buradan sattım gibi olmamak kaydıyla .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Viop endeks tarafında son 10-15 gündür, 132,200/300 seviyesine her değişte okla belirttiğim üzere hacimli ve iştahlı alıcı geliyor. 136,500' lere yaklaştıkça ise pozisyonlar kapanıyor ve hacim sönümleniyor.
    Dik açılı trendin sonrasında aslında saatliklerde uzun süredir bir konsolidasyon süreci var.
    Bugün son saatte gelen muazzam hacimli ve yaygın satışa rağmen yine bölgede karşılanması ( ve kur tarafının eşlik etmemesi ) bana bir süre ( 10-15 gün kadar ) endeksin 4-5 bin puanlık bir bantta salınım yapacağını düşündürüyor.
    Bantta açık pozisyonların yukarı hamlelerde artarken, düşüşlerde azalması, şortcuların daha kısa vadeli ve umutsuz , longcuların beklentilerinin daha güvenli olduğunu gösteriyor.
    Takasta da long tarafı hala çok güçlü ve toplu iken ( Teb öncülüğünde ) , short tarafı çok daha dağınık.
    Benim tahminim 10-15 günlük konsolidasyon ve birikim ardından asıl zirve testi için tekrar hareketleneceğimiz yönünde. Sonrası için finans ve bankacılıkta yeni bir hikaye ve yabancı şart, o da şu anda çok mümkün görünmüyor. Yabancı takası artık yarının altına düştü.
    Ben tüm long pozisyonlarımı kapadım. Bant içinde flat bekleyeceğim bir süre.
    Ancak aşağı gevşemelerde hisse fonlarımı rutin olduğum üzere biriktirmeyi sürdüreceğim.

Tabii ki asla yatırım tavsiyesi olmayıp, sadece kişisel analizlerimdir.

Hisse fonlarını sattınız mı?

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Konuyu kapatalım isterseniz.
    Konumuz PPF'ler ne zaman hesaba geçer?
    Bunca yıldır öğrenmemiş, şunu dedim bunu dedim diye boş boş palavra atıp tutan arkadaşlara faydamız olsun.
    Benim bildiğim 1430'dan sonra gecikmeyle de olsa geçiyor hesaba...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    Kesinlikle öyle, bu kadar tesadüf olamaz.
    Tesadüf degil şikayet geliyor yönetime bildir geldikçe biz buradayız ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Tabiini fonların dahil olduğu hisseleri yazabiliriz benim derdim konu disi alakasız naber , nasılsın , havalar güzel , yada karşılıklı anlamsız atışmalar .. Bunlar oldumu başlıkta istenenler görünmüyor ve insanlar rahatsız yoksa tabiini fonlarla ilgili hisseler yazılabilir Ama onuda şuradan bu hisse aldım buradan sattım gibi olmamak kaydıyla .
    Tamamdır hocam, sağolun. Bende öyle düşünüyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by ozdess Yazıyı Oku
    Hisse fonlarını sattınız mı?
    Hayır hisse fonlarımı yıllardır hiç bir dönem, hiç satmadım. Hisse fonları satmak için, trade etmek için değil, emekliliğim için çok uzun vadeli topluyorum.
    Sadece TKF azaltıp, OPI ile değiştirmiştim bir kısmını geçtiğimiz günlerde.
    Ancak biriktirmeyi yani ilave alımları her gün değil sadece düşüş günlerinde yapıyorum.
    Üç değil dört farklı hisse fonu taşıyorum artık fark o sadece.

Bir tiyo vereyim
    Ulkede dolar bir bucuk aydir ayni seviyedeyse borsadan korkmayacaksin 😀😀😀
    Bu ulkenin ekonomi indikatoru malesef dolar

Sayfa 829/1001 İlkİlk ... 329729779819827828829830831839879929 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •