Sayfa 334/897 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon
Arama sonucu : 7174 madde; 2,665 - 2,672 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1. Hala toplami sıfır olan oyunu oynuyoruz. Şirketten bir fayda imar çıkmadan elimize geçmeyecek. Alanlar mi şekilli satanlar mi göreceğiz.

Yabancı Twitter ne olduğu belli olmayan ama algıda bu arsayı satışa koyan aynı el di.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

3. Aynen bence de o yüzden adamlar dökülen döküldü diyerek borsa oyununa göre basıp gitmesi lazım. Daha aşağılara gelmemesi lazım borsa mantığı öyle diyor.

4.  Alıntı Originally Posted by illuminator Yazıyı Oku
    Pazartesi gündeme gelen maddeler perşembe tekrar gündeme gelmesi için imar komisyonuna sevk ediliyor. Perşembe günü tekrar meclis gündemine gelen maddeler tadilen komisyona sevk ediliyor. O zaman en bastan komisyondan getirmeseydiniz. Bu tahta yapanlar meclise de hükmediyorlar çok belli. Hem asparagas ilanlar hem meclis komisyon arası maddelerin anlamsızca gidip gelmesi. Dökemiyorlar bir türlü. Satılacak her haberi satıldı. Daha ne olacak artık. Biraz da yıllardır tutanlar kazansin ama artık...
    Bu tahtayı yapanlar kim ki, belediye meclisine hükmetsinler. Bu güçte bir kişi var o da Eczacıbaşı. Eczacı grubu şu anda imarın çıkmasını istemiyor diye düşünüyorum. Kendi tahtalarında hareketlenmeyi istemiyorlar. Özellikle CHP üzerinde o bölgede etkili olabilecek sermaye grubu Eczacıdır. Diğer sermaye grupları üzerinde de etkileri vardır. Kartal imar işindeki baş aktör Eczacıbaşıdır.

5. Özelden de yazdim adam.bana başindan beri eylul dedi. Demekki bir plan icerisinde ilerlio ben sadece sunu.merak.ediyorum eczacibasi niye hareketlenmedi az.degil 5-6 milyar tl.para . Cunku.biliolar eylul de oldugunu ytd

6. Yıllardır tekkeyi bekliyoruz ne numara dönerse dönsünler, bekleyip görecez.Belediye ne yapmaya çalışıyor onu da anlamak zor. Çok garip bir hisse.

7.  Alıntı Originally Posted by murat4611 Yazıyı Oku
    Özelden de yazdim adam.bana başindan beri eylul dedi. Demekki bir plan icerisinde ilerlio ben sadece sunu.merak.ediyorum eczacibasi niye hareketlenmedi az.degil 5-6 milyar tl.para . Cunku.biliolar eylul de oldugunu ytd
    Arkadaşım sen öğrendinse bu tahtayı yapanlarda biliyordu demek dün bişey çıkmayacağını. Bilmiyormuş gibi tabanlıyorlar, Eylül de biteceğini de biliyorlarsa tiyatro oynuyorlar bize burada.

8. düzelir sabreden kazanır bu sefer yüklü alacam ortalık sakinleşsin panik durulsun hele..

Sayfa 334/897 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •