Borsayla reel olarak tanismam Netaş ile oldu 2009 larda daha öncesi sadece takipti . Netas cok guzel verdi ama ne yazikki karda oturmak konusunda her ky gibi bende çok kötüyüm ...Her zaman aklimdaki ilk iki kağıt ASELSAN ve TTraktor olmasına rağmen hiç uzun vade tasimadim tasisam herhalde şuan çok çok ilerdeydim -.- Borsayı dönemsel kullanırım şirket altyapısına dikkat ederim alsatdan 10 kazandiysam 5 i kaybolmaya mahkum olduğundan erimiştir . Hissede giris cikis icin derinlik ve hacim ilk prensibimdir. Tekniği incelerim ama şahsen guvenmem çünkü teknik sadece geçmişe göre çalışır tabiki kazandırabilir ama sonuçta sadece aligometrik işleme dayalıdır. Normal normlarda tekniğe göre bir hissenin hareket etmesi mantiga ters ama ne yazıkki dünya ve borsa boyle bir yer. Sonuç olarak her firmanın ilk olarak güvenilir ve karlı ise donemsellikleri vardır . Daha anlatacak çok çok şey var ama bitmez ki .. Mesela bu son 4ayda alıp saticaklarimi 6ay önce planlamama rağmen gerceklestiremedim tek bir etken herseyi alt üst etti %90 getiri alicakken şuanda %10 civarindayim .. Ve bu tek etken kendi planına uymamami sağlayan nefsimdir.. Paylasimlar için teşekkürler ..
Yer İmleri