Sayfa 837/1001 İlkİlk ... 337737787827835836837838839847887937 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,689 - 6,696 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Hisse senedi yatırımının, riskin dogasinda bu var.

İki hafta once bir günde Fang boykotu ile Nasdq %5 düşerken Bist gayet güçlüydü.

Yada mart ayında s&p ve nasdq tam bir gunde %12 düştü üstelik bunu yanlış hatırlamıyorsam testere gibi iki kere yaptı.

Bist'in su anki yapısının sağlıklı olmadığı kesin ama hisse senedi piyasası böyle.
    hamama giren terler diyorsunuz ve haklısınız. zaten bu tür durumların her an olabileceğini bildiğimden şartlar ne olursa olsun yüzde 50 barajı koyuyorum kendime. şeytana da asla uymuyorum. ama aft fonu konusunda kararlıyım. çeşitlendirme adına bir miktar da ondan bulunduracağım. bir de hisse fonlarımızın performanslarını bu tür günlerde daha iyi denetlemiş oluyoruz. bu sayede fon tercihlerimizi daha doğru yapabiliriz.

2.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    2 olasılık var...

1-ayasofya kararı seans bitiminde ''cami olabilir'' şeklinde gelecek......satış nedeni bu............ (SPEKULASYON)
    2- ''müze olacak,cami olamaz'' haberi gelecek ve satılanların hepsi geri alınacak.......manüplasyonun kralı yapılmış olacak....yapanların yanına ve cebine kar yazacak......(MANİPLASYON)

SİZCE HANGİSİ?

hoş geldin SEÇİM....

3. danıştay, 1934 yılındaki ayasofyanın müze yapılma kararını iptal etmiş. işte düşüşün sebebi. bunu iki gün önceden öğrenenlerin manipilasyonu.

4.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Müze kalacak,
    yüksek yargi kararini verdi,
    yargiya saygi Lütfen
    Kapanış .

Satışın gerçek sebebi buysa eger, toparlanir tabi
    bir de gelir getiren mülk, satamadigina göre kira getiriyor varsayar, cami olunca gelir getirecek mi, anca oy getirir o da seçim uzak olduguna gore şimdi yapılmaz

5.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    danıştay, 1934 yılındaki ayasofyanın müze yapılma kararını iptal etmiş. işte düşüşün sebebi. bunu iki gün önceden öğrenenlerin manipilasyonu.
    manüplasyon değil spekülasyon....

müderissoğlu bunu yazmıştı....selvi de yazdı...bekleniyordu....

ama düşüşe tek etken bu değil...ekonomi zaten kötü...bakalım nereye evrileceğiz..

EKONOMİMİZ KAPALI KUTU...dışarısı iyi giderse düzeltme deriz yola devam ederiz..ama seçim söz konusu edilirse yada böyle bir niyet varsa o zaman işler bence çok kötü...kolla .....

6.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    üstadım şu an dax 0,60 artı. dün de sadece 0,05 düştü. bizim borsa, dipsiz bir kuyu olduğunu ve bir ayda kazanacağını birkaç günde fazlasıyla her an geri verecek bir kalitede olduğunu bir kez daha gözümüze soka soka gösterdi. bundan sonra borsa yatırımımı aft fonuna kydırmayı düşünüyorum. canıım ülkemin borsasına bir kuruş para yatırmak istemez oldum artık. rahip krizi, şu an Ayasofya krizi ve ileride belki de seçim krizi falan filan. zaten fon yatırımcısıyız. dün akşam bir saatte çektikleri operasyonla 119 çevresinden 113'e geldik. akşama 110'a da gelsek şaşırmam artık. ben böyle bir borsaya yatırım yapmak istemiyorum artık. iyice tiksindim borsamızdan, iğrendim artık.
    hayrani hocam borsa çıkarken kimse oyun var demedi bizim yerli şirketler mi coştu üretimleri mi arttı? karlarını mı arttırdılar? bankaların gitmediği bir endeks corona öncesi rakamları geçti. Zaten gidişat şaibeli değil miydi?

Yorumlarınız çok değerli ama bu yükselişten kıllanmanızı beklerdim.

Saygılarımla.

7. ayasofya yı cami de yapsanız müze olarak bıraksanız ya da yerine yıkıp rezidans ta yapsanız sayın bakanın dediği gibi bir V çıkışı beklemiyorum çünkü neden bulamıyorum.

YTD.

8. Merill Lynch makinası dünden beri işlem yapmiyor..

Sayfa 837/1001 İlkİlk ... 337737787827835836837838839847887937 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •