-
https://invst.ly/relvl
Birkaç gündür bahsettiğim ve beklediğim XTUMY den düşüşü aşağıdaki grafikte göstermeye çalıştım.
Bollinger bantı içinde son 3 gündür hareket ediyor. Yeşil çizgi yükselen trendi, kırmızı çizgi bandın ortasını mavi çizgi ise 14 günlük hareketli ortalamayı gösteriyor. Yükselen trendin altında bir kapanış yapılmış, bollinger bandının ortasının (kırmızı çizgi) altı test edilmiş ama kapanışta toparlanmış. Keza şuan için 14 günlük hareketli ortalamanın üzerinde seyrediyoruz.
İndikatörlerden RSI aşırı alım bölgesinden aşağıya inmiş. MACD ise artı tarafta olmasına rağmen mavi kırmızıyı kesip aşağıya kırarsa düşüş trendi başlayacak olarak algılanabilir.
Velhasıl durumlar biraz karışık. Önümüzdeki hafta biraz daha rahat yorum yapılabilir. Hisse senedi fonları için paylaşmak istedim.
Çizim benim amatör çalışmam ve buna yorumumdur. Eksikler veya gördüğünüz hatalar var ise lütfen söyleyiniz. Bilgi paylaştıkça büyür.
YTD
Herkese iyi hafta sonları.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri