Sayfa 489/999 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589989 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 3,905 - 3,912 arası.

Konu: Viop - XXI

1.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    Piyasa ederini bulur diyordu..madem ederini bulur, neden altın döviz alana vergi vereceksin diyor, neden dolar baskılanıyor..Ellemeyin doları nasılsa piyasa ederini bulmayacak mı..saf gibi konuşuyor..milleti gaza getiriyor.a para dan para alıyor heralde
    bedavaya çalışan yok... belkide...geçen gün neden bankalarda çok satış oldu .. sıkıntı ne ? onu anlatmış..

2. Anlattığı şey şu; yabancı çıksın kardeşim isterse hepsi gitsin, piyasa ederini bulur..bakın yerli geliyor nasıl da çıkıyor tüğsikletler diyor..ben de diyorumki elleme doları altını vs..serbest bırak o zaman ederini bulacaksa..
     Alıntı Originally Posted by bedo Yazıyı Oku
    bedavaya çalışan yok... belkide...geçen gün neden bankalarda çok satış oldu .. sıkıntı ne ? onu anlatmış..

3. Üniversitede ilk yıl yurtta bir arkadaşım bu odada Demirel, Ecevit, Erbakan, Türkeş ismini duyarsam döverim demişti, dövmekten ziyade bıçaklayacak bir tipi vardı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    gavurlarda yurt dışındaki camiileri sözde ermeni soykırımı müzesine döndürürlerse ne olacak peki ?
    işlerine gelir... keşke yapsalar diyorlardır adım gibi eminim... ne kadar kutuplaşma o kadar iyi bunlar için...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

ayasofya bu ülke için kültürel bir zenginlik.

adı cami olsun olması önemli olan bu değil...

şimdi sırf cami vasfını taşıması tamamen farklı durum. elin gavuru gelir cünüpte girer şimdi cami olduya

6. Papa açıklama yapmış
    Aklım İstanbul da demiş

Papa Francis, “Aklım İstanbul’da. Ben Azize Sophia’yı düşünüyorum ve çok acı çekiyorum” ifadesini kullandı.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 489/999 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •