Sayfa 58/104 İlkİlk ... 848565758596068 ... SonSon
Arama sonucu : 826 madde; 457 - 464 arası.

Konu: Batı İlk Defa Böyle Net Tavır Koydu

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/s...rakilmali.html

Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    Bize hep otoriter hoca gibi demokratik teraneler hatırlatan batı ilk defa darbe olayında ve referandum olayında bu demokratik maskesini bir kenara bırakıp net bir şekilde darbecilerin yanında yer aldı.Bu durum beni şaşırttı çünkü yıllarca batının demokratik maske arkasında konuşmasına alışmıştım.

“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

3.  Alıntı Originally Posted by Pert Yazıyı Oku

“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

4.  Alıntı Originally Posted by Pert Yazıyı Oku

Aşık Veysel Şatıroğlu

5.  Alıntı Originally Posted by Pert Yazıyı Oku

Aşık Veysel Şatıroğlu

6. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

.

Alman vekiller incirliğe gelecek miymişler ?

.
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

8. "Parlamenter heyetin İncirlik'i ziyaret talepleri oldu. Biz dedik ki, bundan öncekinde isimleri gönderdiniz, isimleri uygun gördük, böyle bir ziyarete müsaade ettik. Bunda da kimler ziyaret edecekse, listeyi Dısişleri bakanınız gönderir, listedeki isimler uygunsa tabii olabilir.''

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/er...iz-164467h.htm

Aşık Veysel Şatıroğlu

Sayfa 58/104 İlkİlk ... 848565758596068 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •