Sayfa 557/999 İlkİlk ... 57457507547555556557558559567607657 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 4,449 - 4,456 arası.

Konu: Viop - XXI

1. Bakın arkadaşlar beni gerçekten yanlış anlıyorsunuz. Ben spekülasyon vs yapmıyorum. Enflasyonist ortam ve bu ortamda tl bazında endesin yükselmemesinin akla aykırı olduğunu belirtiyorum. sizin 80 bin endeksten beri çöküş beklemeniz ve bunun psikolojinizi ele almasını bi kenara bırakın.

Ayrıca 2008 den 2009 dan hiç mi tecrübe etmediniz. Para basılırsa borsa coşar. hatırlayın 2009 da buralar çöküş gelecek, ülke batacak bitecek borsa 10.000 lere gidecek diyenlerle doluydu. VİOP yani VOB o zamanki adı ile 29.000 den bi başladı bu naralar eşliğinde 130 binlere geldi.

3-5 tane çöküş gelecek vb. felaket tellallığı yapıpta 80 binden %60 yükselen borsada düşecek düşecek diye millete yanlış empozeler yapanlara aynı duyarlılığı gösterdiniz mi?

2.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    albayrak: Tek başına 250 alt sektörü harekete geçiren konut sektöründe kamu bankalarımızın düşük maliyetli destekleri etkisini gösterdi.

ALBAYRAK: KONUT SATIŞLARI GEÇEN AY %209,7 ARTARAK 190 BİN 12 İLE TARİHİNİN EN YÜKSEK HAZİRAN RAKAMLARINA ULAŞTI.
    15 yıl bu halkı borçlandırdık. İstikrarın devamı için bize oy verecekler demek aslında bu.

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    konut satışları haziran ayında 190 bin 12 adet oldu (önceki ay: 50 bin 936 adet) - tüik

yememiş içmemiş ev almışlar.
    bu fiyatlara iyi almışlar gene.
    Temmuzda vatandaş bilinçlenirse bu fiyatlara almazlar.
    100 bin altı kesin 50 bin üzeri olur gibi yine de... YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,159
    Blog Entries
    1
    Ya bir kişiye takılmadan yazı yaz artık veya siyasetsiz. Bu ikisi olmadan sen yazı yazamazsın.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

sünger bob yine iftira kampanyasına başlamışsın.. bu söylediklerin tamamen iftira..yazılarım arşivde.. yön belirtmiyorum.. al sat tavsiyesi anlamına gelebilecek hiç bir yazım yok..ama sende sürüyle bu tür yazı var..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Squid dipten beri ahlak satıyorsun ki sözde.. oralardan hulk alan viop long olan benle dalga geçtin bir sürü kişi belki senin yüzünden long olamadı veya spot alamadı sen önce kendine bak da ahlak dersi ver.
    Squid hayattan bezmişsin.
    Hayatının işlemlerini etkilemesine izin verme.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

7.  Alıntı Originally Posted by demiranil50 Yazıyı Oku
    Zaten %50 tutma olasiligi oldugu icin rahatca dusmeyecek diyor. Eger ertesi gun borsanin dusup dusmeyecegini %100 bilebilen biri olsaydi kisa sure icinde dunyanin en zengin adami olurdu. Boyle kesin ifadelerden kacinmak lazim bence.
    bummer in yazılarını takip ediyorum aylardır düşmeyecek diyor. yani tutarlı o anlamda. zaten de düşmüyor. düşecek düşecek deyip düşmemesi daha yanıltıcı bence....

8.  Alıntı Originally Posted by bummer Yazıyı Oku
    Rakamlar ortada... Evet düşmeyecek
    öyle diyorsan öyledir... ben ikna oldum şahsen...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 557/999 İlkİlk ... 57457507547555556557558559567607657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •