Sayfa 587/999 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 4,689 - 4,696 arası.

Konu: Viop - XXI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
    iki günün trend aralığını en güzel bu grafik gösteriyor. iki trend arasında dip zirve git gel yapmış..

Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

2. spot x30

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Garanti alıcı tarafında 1. sıradayken kapanışta ufakta olsa satıcı tarafına geçmiş. Son haftaların güçlü alıcılarındandı.

4. sevgili verge…….

buda orta vadeli FURUSMA GRAFI......ortadaki yatay GEÇİCİ YENİ NORMALİ.....kararsız dengede ki.....

not....bir mal.....ADA FORNASYONLARI İLE YERDEGİŞTİRMİŞ İSE......O MAL......KARARSIZ DENGEDEDİR.

5.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    trend olarak geçen cuma gününü es geçtiğimizde hala yükselişte bozulma yok.. y.t.d.

Bana şu trend daha makul gibi geliyor...

Diğer trendler aşırı bullish çıkıyor...

Abs seçimleri, pandemi belirsizliği gibi etmenler diğer trendlerde zaafiyet yaratıyor...

6.  Alıntı Originally Posted by karizmacelal Yazıyı Oku
    sevgili verge…….

buda orta vadeli FURUSMA GRAFI......ortadaki yatay GEÇİCİ YENİ NORMALİ.....kararsız dengede ki.....

not....bir mal.....ADA FORNASYONLARI İLE YERDEGİŞTİRMİŞ İSE......O MAL......KARARSIZ DENGEDEDİR.

Sevgili karizma...

Grafiklerini malesef göremiyorum...

İlk attığını da göremedim...

7. Tübraşım mübarek

Yoluna yoluna bir alem oldu

Bir gün artı olsa kağıt hemen düzeltmeye giriyor arkadeş

8. SISE'de KAP haberi var, revizyon yapılmış ama hisseleri takip edenler daha detaylı inceleyebilir.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/859873

Anadolu Cam Sanayii A.Ş., Denizli Cam Sanayii ve Ticaret A.Ş., Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret A.Ş., Soda Sanayii A.Ş. ve Trakya Cam Sanayii A.Ş.'nin, Şirketimiz tarafından devralınması suretiyle birleşmesi hususunda 27.04.2020 tarihinde SPK'ya sunulan başvuru belgelerinin revize edilmesi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 587/999 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •