Paranızın, emeğinizin ve zamanınızın kıymetini bilin... Çaldırmayın...
Üç seneden fazladır bu platformu takip ediyorum...
Herhangi birşeyi pek kafaya takan biri değilim ama, tek bir kişi ve yorum yönü aklımda kalmış...
Sürekli abuk - sabuk hedefler veren bir arkadaş var, bir 48 bin verir, bir 76 bin, sürekli düşüş yönlü tahminler( buna tahmin denilebilecekse artık)...
Şimdi orta yakın gelecekte, diyelim ki 1 yıl içerisinde bu hedefler gerçekleşti, endeks 50 bin oldu, bu arkadaş haklı mı çıkacak, tabii ki hayır...
4 yıl içerisinde 50 tane dalga olacak, irili ufaklı, 120 binlerde ikili tepe olacak, sonra belki de yeni zirve, sonrasında kaçınılmaz çöküş, ve endeks 50 bin, ya da 76 bin herneyse...
Şimdi bu arkadaş bilmiş mi olacak ???
Bear_Bull
@BearBull26
Sürekli yükselme veya düşme olamaz değil mi?
Israr edip forumu ve haliyle insanların algısını manipüle edenleri anlamıyorum.
Sadece tek yöne odaklanan ve ‘longcu’ ‘ayular’ diyen başarılı olamaz. -takılmalar hariç-
Eskilerden tanıdığım bir kaç yazar dışında ki onlar da nadir yazıyor cidden rta forumundan farksız...
Daha veriml bir forum dileğiyle...
Düşüncem bu.
Saygılar.
Tombul kuşa her türlü short girmeye devam
12 üstü her kademeden.
Hatta sana geçen gün de demistim ya 12.50 üstü ise her kademeden kesinlikle gönül rahatlığı ile.
Bu kagitta her zıplama ölü tavşan zıplaması olur bence. Her yükseliş mal bosaltmak için fırsattır yatirimcida.
Ta ki 2021 senesi içinde ulaştırma sektörü koma dan çıkıncaya kadar.
O da tahminimce bu eşşek sıpasının 2021 yılı 2.ceyrek finansallarina yansıyacak belki.
Yani bayaa vakit var...
Şunu da belirteyim bu forumda thyao topiginde 4 sene oncesinde takılanlar beni bilir.
Bu eşşek sıpasını cigerine kadar bilen biriyim.
Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz
Yer İmleri