It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
sen necmettin batırel in yeni nesil versiyonusun galiba..
o da "şak 5 milyar dolar , şak 10 milyar dolar satarsın millet şaşırır sonra dolar düşer alttan alırsın" diyordu![]()
ama şimdi bunnar 1 yıldır sürekli rezerv satmalarına rağmen düşmüyor aksine 5.80 den 6.80 e çıktı.. son 1 ayda ise o kadar satışa rağmen sabit kalmaya devam ediyor.. bu aslında korkutucu.. fırtına öncesi sessizlik adeta..
sen onun videosunu bul youtube dan.. eğlenceli.. belki kendini görürsün..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Evet çok sevdiğim bi video o sarıp sarıp izliyorum. Özgür hocayı da Türkiye için büyük bir değer olarak görüyorum bu arada. Özgür hocanın surat ifadelerini unutamıyorum o videodaki. Ama özgür hocayı iyi takip ediyorsan covid sonrası herşey bizim için iyi olacak diyordu devamlı. Şu belirsizlik bi kalksın herşey güzel olacak inşallah. Ha bu ekonomi çok iyi yönetildiği için mi olacak hayır. Ama çok şanslıyız yada inançlı biriysen Allah'ın bi koruması var üzerimizde ;)
Yer İmleri