Sayfa 607/999 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 4,849 - 4,856 arası.

Konu: Viop - XXI

1.  Alıntı Originally Posted by Kartalım10 Yazıyı Oku
    Hadi pala nasdağın 3 hisseyle düştüğünü dowun genelinde bekleyen emirlerin 57e 43 artı olduğunu daxın düzeltmeyi bitirmek üzere olduğunu dowun 26.600 ü bugün yarın kıracağını sende bende biliyoruz illa işini gapla halledeceksin ucuz ucuz alıver malları.
    Pala ne oyun yaptı ama yeni zirve geliyor durmak yok yola devam takipte kalın kazan kazandır esen kalın dostlar.

2. viop tavan kaç

3.  Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Yabancının sattığı açıklanıyor da paranın dışarı çıkıp çıkmadığını bilmiyoruz. Mb nin sattığı doların hepsini de yabancılar almıyor belki büyük bir kısmını yerliler karşılıyor. Yani ne kadar yerli payı var bu alım satım işlerinde onu çözersek yabancının gerçek pozisyonunu buluruz diyorum.
    Doları yerli alıyor ve bu yüzden yükseliyor sa durum daha vahim. Arz talep dengesi...

Yerli sürekli talep ediyor ama kamu bankaları ile mb deki dolar sınırlı!!!

YTD...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4. Arkadaşlar benim elimde ekgyo viop sözleşmem var. Temettü ödemsi yapıldığı gün hisse senedi fiyatı 2 kuruş düşecek. Ben viopta 2 kuruş zarar mı yapmış olıcam acab? bilen varmı. ilk defa elimde viop sözleşmesi varken temettü ödemsine denk geliyorum.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi ki bilmiyor kalabalıklar,/ Yağmura bakmayı cam arkasından/
    İnsandan insana şükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /İyi ki bilmiyor kalabalıklar

5. Esas ralliyi onlar geri gelirse görürüz o efsane olur işte. Mevcut durumda gelmezler de, bir gün geri gelirlerse görün gümbürtüyü...
     Alıntı Originally Posted by kumbar Yazıyı Oku
    Bizim borsamiz gercek ...kurumsal..uzun vadeli yatirimcilar icin bitmistir...
    Kurumsal kar getiren ozsermayesi guclu isinden para kazanan ve kar surekliligi olan sirketlerin cogu surekli satis yiyip dustukleri yerden toparlanamazken...
    Abuk subuk sirker hisseleri veya ederinden

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Esas ralliyi onlar geri gelirse görürüz o efsane olur işte. Mevcut durumda gelmezler de, bir gün geri gelirlerse görün gümbürtüyü...
    94 yılında yabancı küstü ve çıktı. Tekrar gelmesi 2002 yılında Avrupa Birliği hikayesi ile oldu. Hikaye olmadan uzun süreler uğramayabilirler. Ytd.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7. Evet öyle bir ara bekliyorum ben de. 94 - 2000 arası gibi de bir borsa bekliyorum açıkçası bundan sonra.
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    94 yılında yabancı küstü ve çıktı. Tekrar gelmesi 2002 yılında Avrupa Birliği hikayesi ile oldu. Hikaye olmadan uzun süreler uğramayabilirler. Ytd.

Sayfa 607/999 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •