Arama sonucu : 8005 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Ne gibi?
    Biden, bize tam düşman , oyle değil mi?
    Yani kazanırsa iyi yan ne olabilir diye düşündüm aklıma bişey gelmedi

Gerçi trump ta hayal kırıklığıydı da
    Dünya barışı ve sair için
    Ama bizi iktisaden fazlada kısıtlamıyo
    O da ehveni şer bişeydir yani
    İki adayda bizim için iyi olumlu değil. Dış politikada merkelden sonra trumpta giderse işimiz oldukça zor olacak.

Tahminim trump kazanır diye güçlü aday çıkarmadılar. Yanlış bilmiyorsam çok büyük bir problem olmadıkça mevcut başkan ikinci dönemdede seçiliyor.
    ancak kovid sonrasında demokrat aday, bir anda favori oldu. Bu nedenle 2024’te aday olmayı düşünen demokratların hayali, eğer trump kazanmazsa 2028’e kaldı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    İki adayda bizim için iyi olumlu değil. Dış politikada merkelden sonra trumpta giderse işimiz oldukça zor olacak.

Tahminim trump kazanır diye güçlü aday çıkarmadılar. Yanlış bilmiyorsam çok büyük bir problem olmadıkça mevcut başkan ikinci dönemdede seçiliyor.
    ancak kovid sonrasında demokrat aday, bir anda favori oldu. Bu nedenle 2024’te aday olmayı düşünen demokratların hayali, eğer trump kazanmazsa 2028’e kaldı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Amerikalılar dermiş ki, 2. dönem seçilememek için süzme salak olmak lazımdır.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Her gün mutlaka Dünya'da Corona virüs ıstatistiklerine bakardım, 1 haftadır bakmadığıma göre ben de boş vermişim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Kodumun Şilisi 31 milyon nüfus ve Peru 19 milyon nüfus ne oluyorsa, 5. 6. sıraları paylaşmışlar vaka sayısında!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Kodumun Şilisi 31 milyon nüfus ve Peru 19 milyon nüfus ne oluyorsa, 5. 6. sıraları paylaşmışlar vaka sayısında!
    kuluplerde popolu dans edıyorlardır sosyal mesafe yok

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •