Aksam dow kapanışa yakın bi aşı haberi gelmeli
Aksam dow kapanışa yakın bi aşı haberi gelmeli
bir halt olacağı yok.
Niyet okuyorsun ama yazıyı okumuyorsun.
Dikkat edersen ben dış güçlere bağlamıyorum. 1,9 dan 7 ler normal diyorum. Nereden uyduruyorsunuz be el insaf! Fark yoktur.
Alanlara bir şey demem de satanlara kızıyorum. Bizim sülalede toprak satılmaz.
1 yıl önce bir ara burada doların kaç tl olması gerektiğini yazmıştık.
Ben Sana bişey demedim. Ben siyaset yapmadım. Dolarla ilgili görüşümü yazdim. Sende hisse senetleri ile ilgili görüşunu yazdin. Kaybetmeye mahkum olduğumuzu yazmışsın canın sağolsun sen kazan . Hiç bişey yazmayalım mi kardesim. Görüşte mi bildirmeyelim. Sen de yaz bende yazayım bu forum niye varki .
Tamam onu da solcular dış güçlere bağlıyor onlardan duydum, solcu olmayanlar hiç bağlamadı zaten. Hatta fetöyü de solcular yarattı başımıza bela etti. Kanalistanbul için bişey demediniz amaSM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : asklepion; 15-07-2020 saat: 19:27.
Dolar tlde hareketlenme var. Umarız ki aşağıya sert çakılsın. Ülke ve enflasyon adına olumlu şeyler olsun.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
15 temmuz a demokrasi bayrami diyen ya milleti aptal yerine koyuyordur, ya da aptaldir. 15 temmuz monarsiye gecisimizin adimlarindan biri. feto nun cezalandirildigi falan da yok. Tum ust duzey kurmaylari ya yurtdisina kacirildi ya da affedildi.
Yer İmleri