Sayfa 346/1043 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446846 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 2,761 - 2,768 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    sn çelik hocam; kordsa hakkında görüşlerinizi öğrenmek isterim..
    12.25 kesin stopla takip edilir yukarda 13.02 drenç konumunda kırılırsa şayet 15.90 hedefe doğru hareket edebilir ytd

2.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Değerli hocam yarın ECİLC ı elden çıkarıp onun yerine BRYAT yakın takibe uygun mu? Bedelsiz kervanına da katılma ihtimalinide düşünüyorum. Fikrinizi almak istiyorum eğer mümkün ise. Hayırlı akşamlar hocam.
    esma bu senin kendi kararın olur beni aşar

3.  Alıntı Originally Posted by Daxi Yazıyı Oku
    Psdtc ile ilgili fikri olan varmı ?
    Çelik hocam bununla ilgili ne düşünüyorsunuz ?
    12.20 ciddi drenç var kırılım olursa yeni zirve yapar takibimde olmayan bir hisse YTD

4. Hayırlı geceler Hocam. Sermayenin yüzde onuyla trade etmek istiyorum. ECİLC başladık ama benim gibi acemi birisi için biraz riskli olsada borsa cesaret ister. Nasip kısmet diyelim. Hocam CUSAN takaslarda yabancılar toplamış gözüküyor. Bu hisse senedi için teknik olarak bir yorum mümkün mü? Şimdiden teşekkür ederim.

EREĞLİ için üst limiti 11.95 olmak üzere 3.yılda 350.milyon lot geri alım için genel kurulda yonetim kuruluna yetki verildi.
    Son düzenleme : esma; 16-07-2020 saat: 00:51.

5.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Hayırlı geceler Hocam. Sermayenin yüzde onuyla trade etmek istiyorum. ECİLC başladık ama benim gibi acemi birisi için biraz riskli olsada borsa cesaret ister. Nasip kısmet diyelim. Hocam CUSAN takaslarda yabancılar toplamış gözüküyor. Bu hisse senedi için teknik olarak bir yorum mümkün mü? Şimdiden teşekkür ederim.
    CİDDİ YÜKSELİŞ SİNYALİ VAR 5.6 civarlarına sert yükseliş olabilir.abd nin celikle alakalı haberi yarın hareket getirecek bu sektöre YTD

6.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    CİDDİ YÜKSELİŞ SİNYALİ VAR 5.6 civarlarına sert yükseliş olabilir.abd nin celikle alakalı haberi yarın hareket getirecek bu sektöre YTD
    Gecenin bu vaktinde cevap verdiğiniz her bilgi paylaşımı için Allah sizden razı olsun değerli hocam. EREĞLİ İÇİN ABD deki mahkeme kararından daha önemli olan yukarda belirtigim geri alım programı. Bu karar tescil edildikten sonra daha iştahlı alıcılar bulacaktır. Teşekkür ediyorum hocam.

7. arkadaslar gyo ve yo larda yüzde 10 stopaj var mı yokmu?

8. Sayın Celik Comak hocamıza buradan herkesin önünde teşekkür etmek istiyorum.

Hocamızı yaklaşık 6-7 aydır takip ediyorum. Arabamı değiştirmek için kredi çekeçektim. Bu 6-7 aylık süreç içerisinde Hocamızın yorumlarını dikkate alarak yapmış olduğum yatırımlar sonucunda elde etmiş olduğum karlı birikimler ile kredi belasına bulaşmadan arabamı değiştirme imkanım oldu.

Hocam bilgi birikiminizi, tecrübenizi bizlerle paylaşıp, bizlere zaman ayırıp sorularımıza sabırla cevap verdiğiniz için, bizlere maddi anlamda katkı sağladığınız için çok teşekkür ederim. Allah sizden razı olsun.

Sayfa 346/1043 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •