Sayfa 877/1001 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,009 - 7,016 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Vergi sadece alırken %1 ödeniyor.

Satış sırasında tek tarafı TL olan bir islemde BSMV kesilmiyor.

Bu sekilde de islem yaptim. Ben mi yanlış biliyorum yine?

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Benim gözlemimde al sat arası makasın daha da artması. Bunları da düşününce ÷3 hesabi cikiyor

Al sat için gmstr makas düşük

3.  Alıntı Originally Posted by ozmania Yazıyı Oku
    OPI ve OPH’ın getirisi Tefaş’ta 0 görünüyor. 2 farklı Osmanlı Yatırım hisse fonunun da aynı gün tam 0 getirmesi ya büyük tesadüf ya da bir hata var.
    Hata varmış düzelttiler

4.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Vergi sadece alırken %1 ödeniyor.

Satış sırasında tek tarafı TL olan bir islemde BSMV kesilmiyor.

Bu sekilde de islem yaptim. Ben mi yanlış biliyorum yine?

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Zaten arkadaş "Alınca %1 vergi + %1 banka komisyonu, Satınca %1 banka komisyonu ödüyorsun." demiş. Satışta %1 vergi ödeniyor gibi bir şey dememiş. Sonuç olarak satışta ayrıca %1 vergi yok.

5. Sabah bloombergte bir yorumcu, altının yeterince yükseldiğini, uzun bir süre yatay gidip, sonra da 1600 onslara inebileceğini söyledi. Ben de aslında bu fikre katılıyorum. bu yüzden altın fonlarını riskli görmeye başladım. Ama yine de bu devirde hangi hisseyi ya da fonu alsanız. banka mevduatından daha fazla kazanacağınız kesin gibi görünüyor. GMA, TTE, AFT ve AKE ağırlıklı takılıyorum bu aralar... ne dersiniz arkadaşlar?

6. GMSTR ve GLDTR hisse fonlarında %10 kardan kesilen stopaj vergisi var. B Tipi fonlardan farkı yok komisyon olarak.

Aldınız sattınız diyelim ki 1000 TL kar ettiniz. 100 TL vergi kesiliyor. Artı hisse senedi alıp sattığınız aracı kuruma ödediğiniz işlem kurtaj komisyonu var. Default Binde 2 alış, Binde 2 satış.

Alıntı Originally Posted by mistyimage Yazıyı Oku
    Al sat için gmstr makas düşük

7.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    GMSTR ve GLDTR hisse fonlarında %10 kardan kesilen stopaj vergisi var. B Tipi fonlardan farkı yok komisyon olarak.

Aldınız sattınız diyelim ki 1000 TL kar ettiniz. 100 TL vergi kesiliyor. Artı hisse senedi alıp sattığınız aracı kuruma ödediğiniz işlem kurtaj komisyonu var. Default Binde 2 alış, Binde 2 satış.
    Zarar ettiğinde o %10 iade ediliyor onuda yazsana....şuan en avantajlı bu fonlar....bal gldtr avantajlı diye zgold diye ziraat yatırımda açtı....şimdi hepsi açar görürsün

SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Ayrıca makas sıfıra yakım ve vergi yok onun haricinde

SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 877/1001 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •