Valla ne asi olurum, ne de bunlari dinlerim.
Elden geldigince korunmaya calisirim, hepsi bu.
Valla ne asi olurum, ne de bunlari dinlerim.
Elden geldigince korunmaya calisirim, hepsi bu.
Ankara da bugün tesadüfen şahit olduğum bir olay şöyle ,
Eryaman OYAK göksu konutları diye bir proje varmış. ( İnternetten baktım bayağı değerli görünüyor ) Pasaj girişinde hararetli 4 kişi konuşuyordu, yanlarına dikeldim ve biraz dinledim.
Mal sahibi Subaymış. kardeşim bana 50 bin vereceksin geriye kalan 498 bin tl. yi OYAK kurumuna 10 yıl boyunca sabit taksitlerle ödeyeceksin, kesinlikle artış olmayacak. Bu fiyata bu projede asla bulamazsın......... diyordu. Diğeri ise ; Kardeş helali hoş olsun, bak bu arkadaş oturumluk aldı ve gerçekten uygun. Sende şunu bil ki , bu dairenin parasını bugün dolara çevirecek olan en geç 8 ay sonra bu daireden 2 tane alır. Ama herkesin beklentisi ve bütçesi farklı elbette.
Adam o kadar kesin konuşuyordu. Sonra duramadım sordum '' Dolar hakkında nasıl bu kadar eminsiniz '' dedim. Diğerleri tuhaf tuhaf bana baktı ve '' Abi karıştırma şimdi, işimiz var. Sen Aydın beyi tanımadığına göre uzun iş......'' dediler.
ben de erik bahçesini satsam mı ?Ya da herkesin elindeki kıymetlidir , eldekine sahip çıkma zamanı diyerek sıkı sıkı tutmak mı ? Ayhan bey tam zamanında tatile çıktın . Ankara yı yakından izleyemiyorsundur.
ABD, madem saglik sigortan yok, neden uzun yasamak istiyorsun diyor, bi anlamda.
Geckin emekliler de, sosyal guvenlik kurumlarini batiriyor, cok uzun yasiyorlar..! diyen yorumlar okuyorum.
Oyle bir toplum ki, fakirlik kisinin tercihidir..! diyor.
Boyle bir toplum nasil huzur icinde yasar ?
Yer İmleri