Sayfa 762/999 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 6,089 - 6,096 arası.

Konu: Viop - XXI

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Zopa yemicen ağabey. Atmaya nasılsa fırsat gelir. Sen çok sorta şartlandın aslında iki yönlü oyuncusun ama bu ara yükselişe inanmadın. Aman diyeyim abey evet borsa çıktı saçma sapan kağıtlar da uçtu ama pangalar neyim çok ucuz sert gider pangalar giderse...
    Cok denüşük bişii deniyorum abi, sonsuza dek şort tarafında olucam sanırsam galiba
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    illaki DÜŞMELİ diyorsan, saatlik veya altı periyotta sistem SAT derse, SHORT ama AL derse FLAT OLARAK YOLA DEVAM EDİLEBİLİR.

BU FORUMDA 120.000 den beri düşecek diyerek short açan ve -16.000 puan zararda olan var. her kademeden shortluyor. SİSTEM YOK,STOPLOSS YOK, SADECE YÜKSELDİĞİ İÇİN shortluyor.

stratejim gereği bu yükselişte short-flat yaptım. zarar -3.000 puan civarı.saatlikler sat desin en kralından short açarım ama malesef ANİTİBARİYLE MEVCUT AL DEVAM ETTİĞİNDEN BEN DE FLATİM..

14 yıldır vobdayım.bunun sonu hüsrandır.(her kademeden strateji olmadan poz. açmak)

BU DA NURİ hocamın DÜŞÜNCESİ..ŞAHSEN SORUN YOK..olacaksa 145.000 oradan dönüşte elbette bir gün saatlikler sat verecektir.

evet başka çok yukseldi diye şort açan yokmu...ülen bitirdi pala bizim forumu..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,803
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    evet başka çok yukseldi diye şort açan yokmu...ülen bitirdi pala bizim forumu..
    tetikte bekliyoruz.
    kurşunları sıkıcaz
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

5. Koç abi gümüşleri ucuza alırım dediğinden beri hergün gidiyor benim gümüş fon

Gerçi tüm gümüşleri sattım ama

Bugün de +7 yapmış

Hemde bir günde

6. MSCI Türkiye gelişmekte olan piyasaların aybaşından %9, sene başından beri %17 gerisinde bulunuyor.

Dunyanin en iyi borsasi diyen sigir.....

7.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Bir suru garip hisse tavan yine saglam hisseler sürünüyor
    Ne is yaptigi belli olmayan garip garip bir suru hisse ucuyor saglam hisseler yerlerde yine

8.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Ne is yaptigi belli olmayan garip garip bir suru hisse ucuyor saglam hisseler yerlerde yine
    Senin çöp bankalar bugün kızarır mı
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 762/999 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •